UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JON SNOW'UN ÖLÜMÜNDEN DERİN ÜZÜNTÜ DUYAN HAYRANLARI, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİRLEŞEREK BİR ANMA ETKİNLİĞİ OLUŞTURDU!..

JON SNOW'UN ÖLÜMÜNDEN DERİN ÜZÜNTÜ DUYAN HAYRANLARI, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİRLEŞEREK BİR ANMA ETKİNLİĞİ OLUŞTURDU!..

JON SNOW'UN ÖLÜMÜNDEN DERİN ÜZÜNTÜ DUYAN  HAYRANLARI, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİRLEŞEREK BİR ANMA ETKİNLİĞİ OLUŞTURDU!..

Game of Thrones'un sevilen karakteri Jon Snow'un ölümünden derin üzüntü duyan Türk hayranları, sosyal medya üzerinden birleşerek bir anma etkinliği oluşturdu.

Efsanevi dizi Game of Thrones'un vazgeçilmez karakterlerinden olan Jon Snow'un son sezonda diziye veda etmesi hayranlarını oldukça üzmüştü. Şimdi de Jon Snow hayranları Facebook üzerinden bir araya gelerek 'Jon Snow'un kırkı' etkinliğini oluşturdu.

Game of Thrones hayranları, artık evlerinin bir ferdi olan Jon Snow'un vefatını öyle bir içselleştirdi ki, dizinin son bölümünün ardından, tam 40 gün sonrası için (24 Temmuz 2015) Facebook'ta bir etkinlik sayfası oluşturdu. Etkinliğin adı şu: "Jon Snow'un Kırkı". Katılımcı sayısı şimdiden 34B'i geçmiş durumda.

Etkinliğin açıklaması ise şöyle:

MEVLİT PİLAVLIDIR

'15 Haziran 2015 tarihinde kaybettiğimiz Gece Nöbeti'nin 998. Lord Kumandanı Jon Snow'un vefatının 40. günü için 24 Temmuz Cuma günü yatsı namazını takiben Teşvikiye Camii'nde mevlit okutulacaktır. Tüm dost ve sevenlerine duyrulur.Mevlit pilavlıdır'  metni ile paylaşılan afişler kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlandı.

ÇAKIR İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır karakterinin ölümü de benzer bir dizi tepkiye yol açmıştı.

Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerden biri olan Süleyman Çakır, 8 Nisan 2004 günü öldürülerek diziden ayrıldığı zaman bazı izleyiciler tarafından gıyabi cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlüt okutulmuştu.

İşte Game Of Thrones fanlarının Kurtlar Vadisi dizisinin Çakır'ı için düzenlenlediği cenaze namazına gönderme yapan o afişi:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjohn snow  mevlid