UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAKIŞIKLI OYUNCU BURAK ÖZÇİVİT'İN PERİSCOPE SÜRPRİZİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!..

YAKIŞIKLI OYUNCU BURAK ÖZÇİVİT'İN PERİSCOPE SÜRPRİZİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!..

YAKIŞIKLI OYUNCU BURAK ÖZÇİVİT'İN PERİSCOPE SÜRPRİZİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!..

Clear’ın ünlü oyuncu Burak Özçivit’le başlattığı yeni dijital proje kısa zamanda büyük beğeni topladı. Son dönemlerin en popüler uygulaması Periscope’un entegre edildiği #buraknerede projesi kapsamında takipçiler 5 Temmuz’a kadar Burak Özçivit’le buluşabilmek için yarışacak.

Clear’ın #buraknerede projesi, 26 Haziran Cuma günü sosyal medya fenomeni Aslı İnandık’ın Burak Özçivit’le bir cafede karşılaşıp Periscope yapmasıyla başladı. Tamamen organik bir yayılımla sadece 17 dakika boyunca 2.000 kişi tarafından izlenen ve 100.000 beğeni alan Burak Özçivit’in Periscope virali çok keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Burak Özçivit’in samimi ve sıcak tavırları sayesinde 24 saat sonunda izlenme sayısı 6.000’e çıkarken, beğeni sayısı 295.000’lere yükseldi.

Clear’ın yeni projesi kapsamında Burak Özçivit’le buluşma şansını yakalamak isteyenler, 5 Temmuz’a kadar Clear Men Türkiye’nin Twitter hesabından ipuçlarını takip edecek. Takipçiler, 1 hafta boyunca Burak Özçivit’in nerede olacağına yönelik tahminlerini #buraknerede hashtagli check-in’leriyle tweet atacak. Yapılan yer bildirimlerine Clear Men Türkiye’nin Twitter hesabından “sıcak-soğuk” yönlendirmeleri yapılacak.  

5 Temmuz günü Clear sayesinde yeri doğru tahmin eden takipçilerle Burak Özçivit’in buluşması Persicope üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburak özçivit