UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL! İŞTE KÖSEM SULTAN'IN 2 YENİ YAKIŞIKLISI!..

UÇANKUŞ ÖZEL! İŞTE KÖSEM SULTAN'IN 2 YENİ YAKIŞIKLISI!..

UÇANKUŞ ÖZEL!  İŞTE KÖSEM SULTAN'IN 2 YENİ YAKIŞIKLISI!..

Dört yıl süren Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı olarak çekilecek olan Kösem Sultan'ın kadrosuna 2 yeni yakışıklı oyuncu katıldı.  İlk 10 bölümünde Kösem Sultan'ın 16 ve 20 yaş halini yeni bir ismin canlandıra cağı dizinin kadrosunda Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Yıldız Çağrı Atiksoy, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy ve Aslıhan Gürbüz'ün yer alacağı daha önce ortaya çıkmıştı. Uçankuş’un haberine göre; son dönemde ekibe Çağatay Ulusoy'un da katılacağı iddiası kulaktan kulağa yayılıyordu.

DÜŞMAN OLACAKLAR

Ancak ağustosta film çekecek olan yakışıklı oyuncunun ocak ayına kadar dizi yapmayı düşünmediği öğrenildi. Bu arada ekibe son dönemde genç kızların yeni gözdesi Ekin Koç ile Berk Cankat katıldı. İki yakışıklı oyuncu dizide birbirlerinin düşmanını canlandıracak ve sık sık karşı karşıya gelecek. Koç, son olarak Benim Adım Gültepe'de rol almıştı, Berk Cankat ise 1 yıl boyunca en çok izlenen dizilerin başında yer alan Güzel Köylü'de Gizem Karaca'yla başrol oynamıştı.

Haberin tüm detayları bu akşam saat 21:15’te Uçankuş TV’de ekrana gelen “Gündem Kanatlarımızın Altında” programında olacak!! Sakın kaçırmayın!

BİRSEN ALTUNTAŞ                        

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberk cankat  ekin koç