UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT CEPHESİNDEN MÜJDELİ HABER! KIZ İSTENİLDİ, KAYINVALİDENİN ELİ ÖPÜLDÜ!..

ÜNLÜ ÇİFT CEPHESİNDEN MÜJDELİ HABER! KIZ İSTENİLDİ, KAYINVALİDENİN ELİ ÖPÜLDÜ!..

ÜNLÜ ÇİFT CEPHESİNDEN MÜJDELİ HABER! KIZ İSTENİLDİ, KAYINVALİDENİN ELİ ÖPÜLDÜ!..

Popçu Seden Gürel'in eski eşi Aykut Gürel, 28 Ağustos'ta evleniyor. Ünlü müzisyen, önceki gün sevgilisi Senem Çapa'nın evine gidip kız istedi, kayınvalidesinin elini öptü.

ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİ

Ünlü müzik adamı Aykut Gürel, üçüncü kez nikah masasına oturuyor. İkinci evliliğini Seden Gürel'le yapan müzisyen, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu halkla ilişkiler uzmanı Senem Çapa ile evleniyor. Düğün 28 Ağustos'ta.

ESKİ EŞİ DE AYKUT'TU

Aykut Gürel, kayınvalidesinin isteği üzerine önceki gün gidip geleneklere uygun şekilde kız istedi, el öptü. Gelin Senem Çapa, son olarak işletmeci Aykut Kutluel ile evlenip boşanmıştı. Bu, Çapa'nın da üçüncü evliliği.

***

Ünlü müzisyen Aykut Gürel ile halkla ilişkiler dünyasının başarılı ismi Senem Çapa'nın sürpriz aşkını, 2.5 yıl önce ilk bu köşede okumuştunuz. Çiftle ilgili müjdeli haberi de ilk benden öğrenin. Başlarından daha önce ikişer evlilik geçen aşıklar, mutlu beraberliklerini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. 

ÖNCEKİ GÜN KIZ İSTEMEYE GİTTİ 

Şimdiye kadar hit olmuş birçok romantik şarkıya imza atan Aykut Gürel, geçen hafta tatil için gittikleri Barselona'nın aşıklar tepesinde Senem Çapa'ya romantik bir evlenme teklifi yapmış; Çapa da teklifi kabul etmiş.

Aşıklar, Senem Çapa'nın 45'inci yaşını dolduracağı gün olan 28 Ağustos'ta evlenmeye karar vermiş. 
Ancak Senem Çapa'nın annesi Melek Boz, her şeyin ritüeline uygun olmasını şart koşunca, Aykut Gürel önceki gün çikolatasını ve çiçeğini yaptırıp Allah'ın emri peygamberin kavliyle Senem Çapa'yı istemeye gitmiş. Tebrik etmek için aradığım Senem Çapa, çok mutlu olduğunu ve isteme merasiminde annesinin zoruyla hayatında ilk kez 15 kişiye aynı anda Türk kahvesi yaptığını söyledi. 28 Ağustos'ta Simi adasında evlenmeyi planlayan aşıklar, umarım bir ömür boyu mutlu olur. 

Günaydın/Bülent Cankurt

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAykut Gürel