UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR ALL STAR'IN SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI, ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU? İŞTE PROGRAMDA YAŞANANLAR!..

SURVIVOR ALL STAR'IN SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI, ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU? İŞTE PROGRAMDA YAŞANANLAR!..

SURVIVOR ALL STAR'IN SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI, ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU? İŞTE PROGRAMDA YAŞANANLAR!..

Survivor'da dün akşam yine eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da SMS sonuçları açıklanırken Doğukan, Hakan ve Serenay arasında zorlu bir tercihte bulundu. Hakan'a elemelerde ismini söyleyeceğini açıklayan Doğukan, Serenay'a verdiği sözü hatırlattı ve bunu tutacağını söyledi. İşte dün akşam yaşananlar;

Ünlülerde dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, Survivor'da SMS sıralamasını açıkladı. Ünlüler eleme öncesi büyük gerginlik yaşarken, rakibinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Anıl oldu. Kararın açıklanması sonrası Merve gözyaşlarına boğulurken Hakan ise duygulandı.

SURVİVOR ALL STAR ADA KONSEYİNDE ANIL TETİK YAZILDI

Survivor ilk elemesinde yazılan isim Anıl Tetik oldu. Hakan Hatipoğlu 'Anıl seni geçte olsa tanıdığım için mutluyum. Ama Kıbrıs'a gitmek için seni yazmak zorundayım' diyerek onun ismini veren ilk isim oldu. Serenay Aktaş da 'Mecbur olduğum için seni içim buruk bir şekilde seni yazıyorum' diyerek Anıl Tetik ismini elemeye yazdırdı. Doğukan Manço da Anıl Tetik ismini verdi. Doğukan Manço 'Seni takımın en zayıf halkası olarak seni sırtımızda taşımaktan yorulduk. Seninle ilgili güzel şeyler söylemek isterim. Takım zorluk çekiyor bence senin dinlenmen lazım' dedi.

Anıl Tetik ise elemede "Bu adada bir bayanın fazla olduğunu düşünüyorum o yüzden seni yazdım kusura bakma" diyerek Serenay Aktaş 'ın adını yazdı. Merve Aydın da Anıl gibi 'Bir kız yeter seni bu adadan göndermek istiyorum' diyerek Seranay'ın adını verdi. Serenay Aktaş'a 2 oy çıkarken Anıl Tetik'e 3 oy çıktığı için bu hafta Survivor'da ilk eleme adayı Anıl oldu.

Anıl Tetik "Bekliyordum ama hiçbir arkadaşıma kırgın kızgın değilim' diyerek sonucu pozitif karşıladı.

Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 10 Haziran ada konseyinde açıklanacak ünlüler SMS sıralaması sonuçları verecek. Peki Survivor ünlüler SMS sıralaması nasıl kim elenir? Bunun için önceki SMS sıralamalarına bir gözatalım.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 28 MAYIS

Survivor All Star ünlüler takımı en son 28 Mayıs'ta elemeye çıkmışlar ve ünlüler SMS sıralaması sonucunda Berna elenmişti.

1. Merve Aydın

2. Hakan Hatipoğlu

3. Seranay Aktaş

4. Anıl Tetik

5. Berna Canbeldek

6. Doğukan Manço

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsurvivor all star  ACUN ILICALI