UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: HATİCE'YE DEĞİL, NETİCEYE BAK!..

FLAŞ!.. BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: HATİCE'YE DEĞİL, NETİCEYE BAK!..

FLAŞ!.. BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: HATİCE'YE DEĞİL, NETİCEYE BAK!..

Son yıllarda böyle düğün görülmedi. Hatice Şendil ile 5 yıllık sevgilisi Burak Sağyaşar, cuma gecesi Four Seasons Hotel at the Bosphorus'ta hayatlarının en anlamlı imzasını attı. Hani 'dillere destan' denir ya, işte bu düğün tam da böyle bir geceye sahne oldu.

Magazin dünyası neredeyse tam kadro Hatice - Burak çiftinin düğününe akın etti. Kimler yoktu ki! TV dünyasının en ünlü yapımcı ve yöneticileri; Faruk Turgut, Kerem Çatay, Şükrü Avşar, Timur Savcı, Fatih Aksoy, Hakan Eren, Saner Ayar, Ömer Özgüner...

TV yıldızları; Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Erkan Petekkaya, Özcan Deniz, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Tolgahan Sayışman, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Pelin Karahan...

Peki çıkarların başrol oynadığı, ego savaşlarının gürültüsünün ortalığı toz duman ettiği şov dünyasının en önemli isimleri neden bu düğüne akın etti? Kiminle konuşsam herkes "Her şeyden önce Hatice Şendil yüzünden, çünkü piyasada herkes onu çok seviyor" diyor.

Bugüne kadar Hatice'nin beraber oynadığı Erkan Petekkaya, Özcan Deniz ve Tolgahan Sayışman gibi neredeyse tüm partnerlerinin düğüne katılması da aslında bu gerçeği gözler önüne seriyor. Hatice Şendil, TV dünyasının en hanımefendi oyuncularının başında geliyor. İş bilinci, disiplini, saygılı tavır ve davranışlarıyla takdir toplayan Şendil, tüm magazin dünyasını ve rol aldığı eski ve yeni dizi ekiplerini en mutlu gününde bir araya getirmeyi başardı.

İlişkilerindeki istikrar ve kaliteyle örnek çift olan Hatice ve Burak'a bir ömür boyu mutluluk diliyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13