UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT’TEN FLAŞ KARAR!..

ÜNLÜ ÇİFT FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT’TEN FLAŞ KARAR!..

ÜNLÜ ÇİFT FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT’TEN FLAŞ KARAR!..

İş ve özel hayatlarında sürekli bir arada olmanın kendilerine zarar getireceğini düşünen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, artık aynı projede yer almayacak.

Bir­lik­te rol al­dık­la­rı Ça­lı­ku­şu setindeki iş ar­ka­daş­lık­la­rı­nı özel ha­yat­la­rı­na ta­şı­yan Bu­rak Öz­çi­vit ve Fah­ri­ye Ev­cen, bu bir­lik­te­li­ği si­ne­ma­da da sür­dür­dü.

Ya­pım­cı­lı­ğı­nı Öz­çi­vi­t’­in üst­len­di­ği ‘Aşk Sa­na Ben­ze­r’ isim­li film­de ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çen ikili, son­ra­sın­da da çok sık bir ara­ya gö­rü­nün­ce ra­di­kal bir ka­rar al­dı. Çift, ar­tık ay­nı pro­je­de yer al­ma­ya­cak­la­rı­nı ya­kın çev­re­le­ri­ne söy­le­di. İlk ya­pım­cı­lık de­ne­yi­min­den yü­zü­nün akıy­la çı­kan Öz­çi­vit, yeni fil­m için ha­zır­lık­la­ra baş­la­dı.

Al­dık­la­rı ka­rar ge­re­ği fil­min­de Ev­ce­n’­e rol ver­me­ye­cek olan Öz­çi­vi­t’­in göz­de­si Se­re­nay Sa­rı­ka­ya­… Sa­rı­ka­ya­’ya da­ha ön­ce de tek­lif gö­tü­ren Bu­rak Öz­çi­vit, bu kez po­pü­ler oyun­cu­yu ik­na et­mek­te ka­rar­lı­… Şu sıralar gelen si­ne­ma fil­mi tek­lif­le­ri­ni de­ğer­len­di­re­n Sa­rı­ka­ya­’nın Öz­çi­vi­t’­e ve­re­ce­ği ce­vap me­rak edi­li­yor. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13