UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: EMRE KIRAMER'İ KESEN MAKAS KÖR ÇIKTI!..

FLAŞ!.. BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: EMRE KIRAMER'İ KESEN MAKAS KÖR ÇIKTI!..

FLAŞ!.. BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: EMRE KIRAMER'İ KESEN MAKAS KÖR ÇIKTI!..

Bir boşanma hikayesi

Geçen cuma hızlı başlayıp hızlı biten evliliklere bir yenisi daha eklendi.

Ve Naz Elmas ile 5 ay önce evlendiği Makas Kuaför zincirinin ortağı Emre Kıramer tek celsede boşandı. 

Boşandıktan hemen sonra Naz Elmas, "Ayrı dünyaların insanıyız, anlaşamadık" açıklamasını yaptı. Oysa 5 ay boyunca Kıramer'in Elmas'la geçinebilmek için elinden gelen her şeyi yaptığı konuşuluyor.

Buna rağmen bir türlü Elmas'ı mutlu edemeyen Kıramer, iddiaya göre sonunda pes etti ve boşanma kararını eşiyle beraber verdi. Ancak 5 ay boyunca yaptığı fedakarlıklardan dolayı kendisini o kadar yıpranmış hissetti ki, öfkesinden sosyal medya listelerinden Elmas'ı takipten çıkardı ve beraber paylaştığı tüm fotoğrafları sildi.

Bununla da yetinmeyen Kıramer, yılbaşı sonrası kuaför zincirinin tanıtımı için model olarak Elmas'ı kullandığı afişlerden de vazgeçti. Evlilik öncesi Kıramer, Naz Elmas'ın adının başharfini vücuduna dövme de yaptırmıştı. Şimdi son olrak o dövmeyi sildirip sildirmeyeceği de merak konusu oldu.

Öte yandan Naz Elmas'ın eski eşini takip etmeye devam etmesi dikkat çekiyor. Filinta dizisinde rol alan Elmas, boşanıp 3 ay sonra eşine geri dönen rol arkadaşı Nur Fettahoğlu'yla eğlenceli fotoğraflar paylaşarak keyfinin yerinde olduğu mesajını vermeye çalışıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13