UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AZİZ YILDIRIM'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: ''BU KÜRSÜDE BAŞKAN OLARAK DEĞİL, ARANIZDA BİR ÜYE OLMAYI TERCİH EDERDİM''!..

AZİZ YILDIRIM'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: ''BU KÜRSÜDE BAŞKAN OLARAK DEĞİL, ARANIZDA BİR ÜYE OLMAYI TERCİH EDERDİM''!..

AZİZ YILDIRIM'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: ''BU KÜRSÜDE BAŞKAN OLARAK DEĞİL, ARANIZDA BİR ÜYE OLMAYI TERCİH EDERDİM''!..

Fenerbahçe 2000 Derneği'nin 15. kuruluş yıl dönümü Kalamış'taki Todori Tesisleri'nde kutlanırken Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar geceye damga vurdu. Yıldırım kendisine yöneltilen bir soruya, "Çok acı çektim... Bu gece bu kürsüde başkan olarak değil, aranızda bir üye olarak bulunmayı tercih ederdim" cevabını verdi. Gece geç saatlerde kulüpten yapılan açıklamada ise Aziz Yıldırım'ın çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuştu.

Kurucu başkan Şevket Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından hayli üzgün olduğu gözlenen Başkan Yıldırım, "Şu anda ne olmak isterdiniz?" şeklindeki bir soruya, "Çok acı çektim... Bu gece bu kürsüde başkan olarak değil, aranızda bir üye olmayı tercih ederdim" yanıtını verdi.

'NE F.BAHÇE NE BEN BU DAMGAYLA DOLAŞAMAM'

Aziz Yıldırım, kızlarının tahsilini Amerika'da yaptığını, onların mezuniyetlerine dahi gidemediğini vurgulayarak, "Bir gün 'Baba Fenerbahçe'yi bizden daha mı çok seviyorsun' diye sordular. Bir şey söyleyemedim... Sonra kalkıp, 3 Temmuz sürecini ortaya attılar. Bize yapmadıklarını bırakmadılar. O zaman, 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' dedik, umursamadılar. Bugün birileri 'Aldandık' diyor. Biz gerçeği görmüştük. Ne Fenerbahçe ne de ben bu damgayla dolaşamam. Temmuz ayının başında mahkeme bir karar verecek. Bu süreçte ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Fenerbahçe; Laik bir kurum olarak Atatürk'ün izinde yürümeye devam edecektir. Buna kimse mani olamaz. Yarın kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım. Ama şunun bilinmesini isterim ki; Fenerbahçe Cumhuriyeti ilelebet yürümeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın ardından kürsüye gelen Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise 1998'de Aziz Yıldırım'a 1 oyla kaybettiği seçimi hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin bugünlere gelmesinde bu anlamda emeğim var. Bundan büyük mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaziz yıldırım