UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK DERBİDE İLK 11'LER BELLİ OLDU! İŞTE GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇININ İLK 11'LERİ!..

BÜYÜK DERBİDE İLK 11'LER BELLİ OLDU! İŞTE GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇININ İLK 11'LERİ!..

BÜYÜK DERBİDE İLK 11'LER BELLİ OLDU! İŞTE GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇININ İLK 11'LERİ!..

Süper Lig'de sezonun son derbisinde Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşıyor! Beşiktaş'ta Ramon Motta maç kadrosundan çıkarılırken, yerine Opare dahil oldu

Galatasaray - Beşiktaş

SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA! GALATASARAY - BEŞİKTAŞ DERBİSİNİN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak

YEDEKLER: Sinan, Koray, Tarık, Emre, Olcan, Bruma, Umut

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Atınç, Sivok, Opare, Necip, Tolgay, Atiba, Kerim, Sosa, Demba Ba

YEDEKLER: Cenk Gönen, Franco, Ersan, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun, Mustafa

Takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde bulunan G.Saray bu gece Arena’da Beşiktaş’ı da yenerse, Türkiye’nin 4 yıldızlı tek takımı olma yolunda ‘tarihi bir adım’ atacak. Bu yıl 3 derbi kaybeden Beşiktaş, G.Saray’a da boyun eğerse tarihinde ilk kez sezonu derbilerden ‘0’ çekerek kapatacak. Kazanırsa Fenerbahçe’ye ‘tarihi bir yol’ açacak!

Spor Toto Süper Lig’de bitime 2 hafta kala, sezonun son derbisi bu akşam oynanacak. Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Arena’da saat 20.00’de karşılaşacak. Mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Arena’daki gece, hem Galatasaray hem de Beşiktaş açısından ‘tarihi’ bir anlam ifade etmeye aday...

BU HAFTA İŞ BİTEBİLİR

GALATASARAY: Lider, son 2 haftaya takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde giriyor. Sarı-Kırmızılılar, 52 bin taraftarının önünde bu gece Beşiktaş’ı devirmesi halinde ‘4. yıldız’ yolunda büyük avantaj elde edecek. G.Saray kazanır, F.Bahçe yarın Başakşehir karşısında 3 puan alamazsa şampiyonluk yarışı son haftaya girmeden noktalanmış olacak.

Bir başka ifadeyle, Cimbom Türkiye’nin ilk ve tek ‘4 yıldızlı formasına’ sahip olma adına tarihi bir gece yaşayacak. Arena’dan çıkabilecek beraberlik de Galatasaray için çok kötü bir sonuç olmayacak. Zira yarın F.Bahçe deplasmanda Başakşehir’i yense bile Cimbom son haftaya 1 puan önde girecek. Beraberlikte alınacak 1 puan, Başakşehir’in F.Bahçe’yi yenmesi halinde Cimbom’un şampiyonluğu garantilemesine bile yetebilir!

BU DA TARİHİ AYIP

BEŞİKTAŞ: Son 3 maçta kaybettiği 7 puanla şampiyonluk yarışına havlu atan Kartal, Arena’ya bu anlamda rahat çıkıyor. Ancak tarihi bir ayıp tehlikesi de kapıda bekliyor. Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı oynadığı 3 derbiyi de kaybeden Beşiktaş, eğer Arena’dan da puan çıkaramazsa, tarihinde ilk kez bir sezonu derbilerden ‘0’ çekerek tamamlamış olacak.

Siyah-Beyazlılar, son 9 derbide hiç yenemediği Galatasaray’ı dize getirirse şampiyonluk ve 4. yıldız için Fenerbahçe’ye ‘tarihi bir fırsat’ doğacak.

ARENA’DAN ÇIKIŞ YOK

Galatasaray’ın en büyük avantajı Türk Telekom Arena... Aslan son 3 sezonda Süper Lig’de ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile sahasında oynadığı 5 maçı da kazandı. 2012-13 sezonunda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı 2-1, geçen sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı 1-0 yenen Galatasaray bu sezon da Arena’da Fenerbahçe’yi 2-1 yenmişti.

MELO, KARTAL SEVER!

Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Felipe Melo, Beşiktaş maçlarında bambaşka bir grafik çiziyor. Öyle ki; Brezilyalı orta saha, Süper Lig kariyeri boyunca en çok golü Beşiktaş’a karşı kaydetti. Beşiktaş’a karşı oynadığı 9 maçta 4 gol atan Felipe Melo, bu sezonki tek golünü de ilk yarıda Kartal ağlarına göndermişti.

DEPLASMAN KARTAL’I

Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçta 37 puan alan Beşiktaş dış sahada en iyi takım oldu. Siyah-Beyazlılar dış sahada 12 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi alırken 25 gol atıp, 11 gol yedi.

ORMAN’IN HASRETİ

Beşiktaş Fikret Orman’ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile toplam 15 kez karşılaştı. Söz konusu dönemde Galatasaray’la oynanan 7 maçta galibiyet gelmedi. 5 maçı kaybeden Beşiktaş, 2 beraberlik aldı. Bakalım Fikret Orman, bugün ilk Galatasaray galibiyetini görebilecek mi?

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ

STAT: TT ARENA

SAAT: 20.00

HAKEM: HÜSEYİN GÖÇEK

YAYIN: LİG TV

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Yasin, Sneijder, Umut, Burak

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Ersan, Opare, Atiba, Tolgay, Olcay, Sosa, Mustafa, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  beşiktaş