UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİLDAN ATASEVER 'YAZ'IN ÖYKÜSÜ' DİZİSİ İLE EKRANLARA GELMEYE HAZIRLANIYOR!..

VİLDAN ATASEVER 'YAZ'IN ÖYKÜSÜ' DİZİSİ İLE EKRANLARA GELMEYE HAZIRLANIYOR!..

VİLDAN ATASEVER 'YAZ'IN ÖYKÜSÜ' DİZİSİ İLE EKRANLARA GELMEYE HAZIRLANIYOR!..

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur, Gamze Arslan’ın kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı, yeni dizisi “Yaz’ın Öyküsü” Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek hayali özgürlüğüne kavuşmak olan Yaz’ın hikayesinin konu alındığı dizinin çekimleri İstanbul’da başladı. Yaz’ın annesi Umut karakterini Vildan Atasever, babası Mert’i Tansel Öngel, Yaz’ı ise Ece Çeşmioğlu canlandırırken; Çağdaş Onur Öztürk ise Umut’a aşık televizyon yapımcısı Tunç karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayalleri, isteğinin çok dışında gerçekleşir.  İşlerin karmakarışık olduğu bir dönemde Yaz, 18 senedir hiç görmediği annesi Umut  ve babası Mert’le  tanışır. Umut ve Mert de tıpkı Yaz gibi,

senelerdir birbirlerinden habersiz yaşamışlardır. Başta anne ve babasını kabullenmekte zorlanan Yaz, zaman geçtikçe onlarla aile olabilmek için elinden gelen yapacaktır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13