UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN EŞİ HAKKINDA BOMBA İTİRAFLAR: "ONU İLK GÖRDÜĞÜMDE MASAYA DÜŞÜYORDUM!.."

ÜNLÜ OYUNCUDAN EŞİ HAKKINDA BOMBA İTİRAFLAR: "ONU İLK GÖRDÜĞÜMDE MASAYA DÜŞÜYORDUM!.."

ÜNLÜ OYUNCUDAN EŞİ HAKKINDA BOMBA İTİRAFLAR: "ONU İLK GÖRDÜĞÜMDE MASAYA DÜŞÜYORDUM!.."

Oyuncu Sarp Levendoğlu, geçen yıl evlendiği eşi Birce'yi ilk gördüğünde çok etkilendiğini neredeyse masaya düşecek gibi olduğunu anlatırken, "İlk görüşte aşk mı denir ben bayılmıştım yani" dedi. Birce Levendoğlu da, eşi için "Öngörü, son görüdür' diye bir laf vardır. Bence doğru" diye konuştu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programında Sarp-Birce Levendoğlu çifti ile yapılan röportaj ekrana geldi. Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Sarp Levendoğlu, Türkiye eski güzeli Birce Atalay'ı daha önce televizyonda gördüğünü anlatırken, "Ama öyle hiç dikkatli bakmamış, görmemiştim, diyebilirim. Görünce de çok etkilendim" dedi.

“BİZİM EVDE DEMOKRASİ VAR"

Eşi ile evlendiklerini, birlikte oynadıklarını anlatan Sarp Levendoğlu, şöyle dedi: "Yaptığımız iş; saatleri çok uzun, başka bir sektörde çalışan insanın anlayamayacağı türden zorlukları olan bir meslek. Bu yüzden birbirimize anlayış gösterebiliyoruz. Karımla çalışıyor olmaktan çok mutluyum. Yoksa görüşemezdik herhalde biz. İnsanın en çok sevdiği insanla bir arada olması çok güzel. Her zaman onun fikrini alıyorum. Ama tam olarak birbirimize 'Onu yap, bunu yapma' gibi müdahalelerimiz olmuyor. Bizim evde demokrasi var."

KIZ BABASI OLMAK İSTİYOR!..

Levendoğlu, canlandıracağı karakterlerdeki bazı sahneler için eşinin kendisini kıskanacağına inanmadığını anlatırken bir soru üzerine, kız babası olmayı istediğini söyledi.

Birce Levendoğlu da, oyuncu ve yönetmen olarak başarılı bulduğu Sarp Levendoğlu ile ilk görüştüklerinde olumlu düşünceleri olduğunu, 'Küçük Ağa'dan sonra sinema filmi çevirebileceklerini anlatırken, nişan ve düğünü ile ilgili şunları anlattı: "Nişanımızı doğum günümüzde yaptık. Sonra 1 Ağustos'ta Suada'da düğünümüz gerçekleşti. İkimiz de naif şeylerden hoşlandığımız için düğün masamızı da öyle organize ettim. Tarz olarak biz vardık yani. Tabii ki bana yardımcı olan çok sevgili arkadaşlarım var, birazcık onlardan akıl alıyorum, biraz da ben beceriyorum. Giyim konusunda da rahat hissetmediğim bir elbisenin içerisine girmiyorum."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSarp Levendoğlu  Birce Akalay