UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNGİLTERE'NİN YENİ PRENSESİNİ DÜNYAYA GETİREN KATE MIDDLETON, DOĞUMDAN 5 SAAT SONRA NASIL MEDYANIN KARŞISINA ÇIKTI?..

İNGİLTERE'NİN YENİ PRENSESİNİ DÜNYAYA GETİREN KATE MIDDLETON, DOĞUMDAN 5 SAAT SONRA NASIL MEDYANIN KARŞISINA ÇIKTI?..

İNGİLTERE'NİN YENİ PRENSESİNİ DÜNYAYA GETİREN KATE MIDDLETON, DOĞUMDAN 5 SAAT SONRA NASIL MEDYANIN KARŞISINA ÇIKTI?..

Prenses Charlotte Elisabeth Diana'yı dünyaya getirmesinden yaklaşık 5 saat sonra medyanın önüne çıkan Düşes Kate Middleton, güzellik ve dinçliğini kendisine tepeden tırnağa yardım eden "şok ekibi"ne borçlu

İngiltere veliaht Prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın ikinci çocuğu Prenses Charlotte Elisabeth Diana'yı dünyaya getirmesinden hemen sonra ayağa kalkıp medyanın karşısına çıkmasının yankıları sürüyor. Middleton'ın eve bu kadar erken dönmesi de akılları karıştıran başka bir soru. Ancak İngiltere'de sağlığı yerinde olan doğum yapan kadınların aynı gün hastaneden çıkmasına izin veriliyor. Evindeki konforu yeterince iyi olan Middleton'ın evine bir an önce gitmemesi için hiçbir sebep kalmıyor.

TÜM KONFORU SAĞLANIYOR

Middleton'ın doğum sonrası 5 saatten kısa bir sürede nasıl bu kadar güzel ve dinç kalabildiği, kamuoyunun zihnini meşgul etmeye devam ediyor. Ancak tüm bu yorumlar Middleton'ın arkasındaki sağlık ve güzellik desteği gözardı edilerek yapılıyor. Middleton'ın zor durumlarında kendisine tepeden tırnağa yardım eden bir "şok ekibi" bulunuyor. Bu ekipteki görevliler Middleton yorgunken onu canlandırmak için elinden geleni yapıyor ve Düşes'te yorgunluğun izi kalmıyor. Ekip, Middleton eve gelir gelmez Düşes'in konforu için gereken her şeyi yapıyor.

DÜZENLİ YOGA YAPIYOR

Middleton basının karşısına çıkarken kendi kendine hazırlanmıyor. Saç modelinin şeklinden, makyaj paletindeki renk seçimine kadar tüm ayrıntılarla düşesin emrindeki güzellik uzmanları ilgileniyor. Middleton'ın hastaneden çıkarken karnının düz bir görünüme sahip olması birçok kişinin, Düşes'in daha önce doğum yaptığı yorumlarına neden olmuştu. Ancak uzmanlar, Middleton'ın düzenli egzersiz ve yoga yapmasının doğum sonrasında kaslarının çabuk toparlanmasına yardımcı olduğunu söylüyor. Yoga sayesinde düzenli nefes alıp vermek konusunda uzmanlaşan Düşes'in bu sayede en zor zamanlarında bu teknikler sayesinde sakinleşmeyi başardığı belirtiliyor. 

TAŞIYICI ANNE İDDİASI!

Rus medyasında yer alan sansasyonel haberlerde, Kate Middleton'ın kızıyla ilk fotoğraflarında yeni doğum yapmış bir anneye göre "fazla ışıltılı" olduğu belirtildi. İddialara göre, Middleton doğumu daha önce gerçekleştirdi. Ancak Düşes, doğumdan sadece birkaç saat sonra topuklu ayakkabıları ve bakımlı saçlarıyla kameralar karşısına geçmişti. Dikkat çekilen diğer noktalardan biri ise Prenses'in ilk fotoğraflarında yeni doğan bir bebeğin görünümüne sahip olmaması. Haberlerde ayrıca, Kate'in doğuma çok az süre kalmış olmasına rağmen görüntülerdeki kadar rahat yürüyebilmesinin normal olmadığı, bebeğin taşıyıcı anne üzerinden dünya geldiği de iddia edildi.

SPOR GEÇMİŞİ SAĞLAM

Düşes Middleton doğum sonrası güzel bir görünüme sahip olmak için sarı çiçekli bir elbise ve ten rengi topuklu bir ayakkabı seçmişti. Genç annenin topuklu ayakkabı üzerinde dengede durmasının sırrı ise sağlam bir spor geçmişine sahip olmasına bağlanıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKate Middleton