UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! D MAGAZİN, SHOW MAGAZİNE BÜYÜK FARK ATTI! VE SHOW YÖNETİMİ 42’NCİ SIRAYA KADAR İNEN MAGAZİNİ KALDIRIYOR.

RATING ANALİZİ! D MAGAZİN, SHOW MAGAZİNE BÜYÜK FARK ATTI! VE SHOW YÖNETİMİ 42’NCİ SIRAYA KADAR İNEN MAGAZİNİ KALDIRIYOR.

RATING ANALİZİ! D MAGAZİN, SHOW MAGAZİNE BÜYÜK FARK ATTI! VE SHOW YÖNETİMİ 42’NCİ SIRAYA KADAR İNEN MAGAZİNİ KALDIRIYOR.

Dün Survıvor hem totalde hem AB’de ilk sırayı almayı başarmış… Yarışma totalde 7.87, AB’de ise 7.70 rating elde etmiş.

Totalde ikinci sırada ise Samanyolu’nun Sungurlar dizisi var. Dizi 5.15 rating almış. Yayınlandığı kanal göz önüne alındığında bu sonuçların son derece iyi olduğunu söylemeliyiz.

Ancak önceden de söylediğimiz gibi Samanyolu hiçbir zaman bu sonuçları AB’de alamıyor.

AB seyircisinin Samanyolu’nu izleme alışkanlığı yok.

AB’de ikinci sırada ise Güllerin Savaşı var. Dizi iyi sonuçlar alarak yoluna devam ediyor.

Güllerin Savaşı AB’de 5.27 rating almış.

***

Magazinlere de biraz bakmak lazım…

BASİT KADINLARLA YAPILAN BASİT İŞLER SHOW TV’Yİ ÇÖKERTTİ!

Kanal D’nin magazin programı Magazin D ile Show TV’nin magazin programları Cumartesi ve Pazar Sürprizi arasında dağlar kadar fark var.

Kanal D her ne kadar kaliteye oynuyorsa, Show TV de bir o kadar kalitesizliğe oynuyor.

Ne kadar iş yapmayan başarısız, neredeyse sadece orasını burasını açan ne kadar tip varsa hep Show Tv’de

Ancak bu seviyesizliğe en doğru cevabı tabi ki seyirci veriyor. Ve izlemiyor…

SHOW’UN CUMARTESİ SÜRPRİZİ 6 SHARE’LERE KADAR İNİP 42’NCİ SIRAYA KADAR DÜŞTÜ!

İşte dünkü sonuçlara bakarsak, bu görüntü içerisinde Show Tv’nin Cumartesi Sürprizi programı 42’nci sıraya kadar düşmüş durumda. Ve totalde sadece 6 share almış.

Tam yaza girerken bu kadar dibe vurması inanılır gibi değil, ama yukarıda anlattıklarımızdan dolayı da hak ettiği sonucu buluyor.

Show Tv’nin magazini hem total hem AB’de doğal olarak Kanal D’nin altında kalırken, tam tersi Magazin  D, AB’de çift rakamlara bile çıkmış…

VE SHOW YÖNETİMİ, 1 AY SONRA BAŞARISIZ MAGAZİN PROGRAMLARINI TAMAMEN YAYINDAN KALDIRMA KARARI ALDI!

Ve bu sonuçları yakında takip eden Show Tv yönetimi, Show’da yayınlanan magazin programlarını 1 ay içerisinde yayından kaldırma kararı aldı.

Hatta bugün sadece 6 share alan programın yönetici kadrosuna bu durum iletilirken, 1 ay sonra yani Haziran ayından itibaren Cumartesi ve Pazar Sürprizi isimlerinin artık yayında olmayacağı öğrenildi.

Program yöneticileri de çalışan muhabir ve kameramanlara, “Haziran ayında program bitiyor. Siz de şimdiden iş bakın” demeye başladılar.

İşte bir yanda işini doğru düzgün yapan Magazin D, diğer yanda kendisine bu sonu hazırlayan Show’un magazin programları.

Tabi ki en büyük zararı magazin dünyasında çalışanlar görüyor. Yöneticilerin hatalarının faturasını gereksiz yere onlar ödüyorlar.

O yüzden ben Uçankuş Tv gibi bir “sosyal yaşam” kanalının kurulmasını, aynı zamanda bu durum için çok önemli bir şans görüyorum.

7 ayda çok büyük bir aşama kaydeden ve bu ay içinde yapacağı ataklar ve büyük sürprizlere çok ileri bir noktaya taşınacağına herkesin kesin gözüyle baktığı Uçankuş Tv’nin bu şekilde eriyen magazine yeniden büyük bir ivme kazandıracağına inanıyorum.

Uçankuş Tv’nin her geçen hafta büyüyen profili içerisinde dilerim magazin de hak ettiği yeri bulur. Seviyeli ve ailelerin çoluk çocuk izleyebileceği bir “sosyal yaşam” silüeti içerisinde hem müzik, hem magazin, hem moda, hem sinema, hem dizi, hem de kitap sektörü ve şiir dünyası için doping etkisi yaratır.

Uçankuş Tv’nin hedefi bu

Bu hedef doğrultusunda, Uçankuş Tv’nin “sosyal yaşam” kavramı içerisinde en önemli unsurlardan biri olarak gözüken magazin için de bu şekilde emek vermek isteyen herkese de kapımız açık.

ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @AnilcanTanriyar

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar  analiz