UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BEŞİKTAŞ VE KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI BİTTİ! İŞTE MAÇIN SKORU VE DETAYLARI!..

FLAŞ! BEŞİKTAŞ VE KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI BİTTİ! İŞTE MAÇIN SKORU VE DETAYLARI!..

FLAŞ! BEŞİKTAŞ VE KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI BİTTİ! İŞTE MAÇIN SKORU VE DETAYLARI!..

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçını Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor oynayacak. Siyah beyazlı takım, kümede kalma savaşı veren rakibini yendiği taktirde haftayı lider kapatacak. Ankara Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşmanın hakemi, Bülent Yıldırım. Kardemir Karabükspor'dan Waterman 42. dakikada, Necip Uysal ise 58. dakikada gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10 kişi bıraktılar.

İŞTE MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

BEŞİKTAŞ İLK 11'İ: Günay, Serdar, Ersan, Sivok, Motta, Gökhan, Atiba, Tolgay, Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba

KARDEMİR KARABÜKSPOR İLK 11'İ: Waterman, Erdem, Murat, Yiğit, Tanju, Hakan, Musa, Viola, Furkan, Ahmet İlhan, Fatih

MAÇTAN NOTLAR

ŞAMPİYON KADIN FUTBOLCULARDAN ŞEREF TURU

BEŞİKTAŞ Kadın futbol takımı şampiyonluk kupaları ile Osmanlı Stadında şeref turu attılar. Maç öncesi siyah beyazlı taraftarların şampiyonluk marşları ile Osmanlı Stadını şampiyonluk kupası ile turlayan siyah beyazlı kadın futbolcular ayakta alkışlandılar.

ŞAMPİYONLAR ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİLER                   

Siyah beyazlı takımın Futbol Altyapı ve Tesislerden Sorumlu Yöneticisi Berkan Gocay ve Kadın Futbol Takımı, Anıtkabir’i ziyaret etti.

 Çok mutlu ve anlamlı bir gün olduğunu belirten Futbol Altyapı ve Tesislerden Sorumlu Yöneticisi Berkan Gocay, “Yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i Türk gençlerine armağan etti. Biz de Kadın Futbol Takımımızla beraber Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için, ruhuna fatiha okumak ve kupamızı da ona bağlılığımızı sunmak için Anıtkabir’e geldik. Taraftarlarımız da vardı ve takımımıza destekte bulundular. Çok mutlu ve anlamlı bir gündü. Bütün kızlarımın alınlarından öpüyorum. Ailelerine teşekkür ediyorum, oyuncularımıza destek verdiler. Hocalarıma, bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gözümüz aydın nice şampiyonluklara” diye konuştu.

KARTAL'A SPOR TOTO'DAN DESTEK

Beşiktaş'ın başkentte Karabükspor ile yaptığı maça İstanbul'dan 8 yönetici geldi. Başkanı Fikret Orman, yönetici Deniz Atalay ve Kulüp Müdürü Gökhan Sarı ile maç öncesi Spor Toto Genel Müdürlüğüne giderek Vodafone Arena Stadına yapılacak destek için temaslarda bulundu. Orman'ın maç öncesi oldukça mutlu olması dikkat çekti.  Spor Toto Genel Müdürlüğünün Vodafone Arena Stadı için 30 milyon Euro civarında destek vereceği iddiaları yöneticilerin yüzünü güldürdü.

BAŞKENT BEŞİKTAŞLILAR BİRLİĞİNDEN ORGANİZASYON

Ankara'da kurulan Başkent Beşiktaşlılar Birliği Osmanlı STadında dev pankart asarak şampiyonluk yolunda giden takımlarına destek verdiler. Ve tribünlerde bayraklarla şov yaptılar.

Gökhan için Olcay'ı kesti

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç, maç öncesi sahaya çıkacak ilk 11'i belirlerken Olcay'ı kesti. Hırvat hoca Karabükspor maçının önemli olduğunu belirterek Gökhan Töre'nin bu karşılaşmada kilit adam olacağını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  kardemir karabükspor