UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! POSTA GAZETESİ, GÜLŞEN’İN “KOPYA” SKANDALINI MANŞET YAPTI!

FLAŞ! POSTA GAZETESİ, GÜLŞEN’İN “KOPYA” SKANDALINI MANŞET YAPTI!

FLAŞ! POSTA GAZETESİ, GÜLŞEN’İN “KOPYA” SKANDALINI MANŞET YAPTI!

Gülşen’in 29 Nisan’da çıkacak Bangır Bangır adlı albümün kapak ve klip çekimi Küba’da yapılmıştı. Gülşen albüm kapağını İnstagram’da paylaşınca kıyamet koptu. Orman ve maymun temalı fotoğrafları dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Katy Perry’nin “Roar” şarkısının Cd kapağına benzetildi. Gülşen için sosyal medyada “Katy’nin çakması olmuşsun” yorumları yapıldı.

İşte Posta’nın Gülşen hakkında bugün yaptığı haber.

 

EROL KÖSE-GÜLŞEN KAVGASI DA SOSYAL MEDYADA YİNE HORTLADI!


Hürriyet’in haberine göre, Gülşen’in görüntülerini gizlice ele geçirerek televizyon kanallarında ifşa ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden Erol Köse, ünlü şarkıcının açtığı 500 bin liralık tazminat davasını da kazandı.

GÜLŞEN’İN İstanbul 6. Asliye Ceza Mahkemesi’ne yaptığı şikayet üzerine hakkında dava açılan yapımcı Erol Köse’nin, şarkıcının evindeki kasetleri kilitli olmayan çekmeceden gizlice ele geçirdiği, daha sonra bu görüntüleri bazı programlarda yayınlatarak özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği öne sürülüyordu. Ceza davası kapsamında ifade veren Köse, kasetleri gizli ele geçirmediğini ve televizyona da bu görüntüleri vermediğini öne sürdü. Köse, yargılama sonunda beraat etti. Yargıtay 12. Ceza Dairesi de Köse’nin beraat kararını onadı. Gülşen, Erol Köse’ye özel hayatını ifşa ettiği ve aleyhinde konuştuğu gerekçesiyle 500 bin liralık tazminat davası da açmıştı. İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde altı yıldır yürütülen yargılama, dün sonuçlandı. Mahkeme, Köse’nin ceza davasından beraat kararı aldığını ve bu kararın Yargıtay tarafından kesinleştiğini belirterek tazminat davasının da reddine karar verdi.

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Gülşen, kendisi gibi şarkıcı olan bir kişiyle yurtdışı turnesinde bulundukları sırada havaalanında, araç içerisinde ve otel odasında kamerayla kaydedilen görüntülerinden oluşturulan ve evinin kilitli olmayan çekmecesinde sakladığı CD’nin Erol Köse tarafından ele geçirildiğini iddia etmişti. Şarkıcı, tazminat davasının dilekçesinde Köse’nin kendisine hitaben ‘kompleksli kadın’, ‘evli ve çocuklu ... aşk yaşıyor’, ‘... romantizmin tavan yaptığı Avustralya’da buluştu’, ‘... masaj yaptı’, ‘... Gülşen aşklarının başladığı Avustralya seyahati gün gün, saat saat Pazar Keyfi’nde’ şeklinde küçük düşürücü, onurunu zedeleyici ifadeler kullandığını ve söz konusu görüntüleri televizyonda yayınlattığını öne sürmüştü.




 

HÜRRİYET-KELEBEK


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülsen  erol köse