UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! HALİT ERGENÇ’İN ROL ALDIĞI “ALİ&NİNO”NUN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!..

FLAŞ! HALİT ERGENÇ’İN ROL ALDIĞI “ALİ&NİNO”NUN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!..

  FLAŞ! HALİT ERGENÇ’İN ROL ALDIĞI “ALİ&NİNO”NUN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI!..

Azerbaycan’ın ünlü yazarı Kurban Said’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan, Halit Ergenç’in de rol aldığı ‘Ali&Nino’nun çekimleri tamamlandı.

USTA MİZAHÇILAR FESTIVALDE BULUŞACAK

YÜZYILIN başlarında Azerbaycanlı Müslüman Ali ile Gürcü Hıristiyan Nino’nun aşklarını anlatan ‘Ali&- Nino’ filmi, Azerbaycan’ın ünlü yazarı Kurban Said’in ilk baskısı 1937’de gerçekleştirilen aynı adlı kitabından senaryolaştırılarak filme çekildi. Halit Ergenç’in Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı Fetali Han Hoyski’yi canlandırdığı ‘Ali&Nino’nun Bakü ve İstanbul’daki çekimleri tamamlandı. Kris Thykier’in yapımcılığını, Asif Kapadia’nın yönetmenliğini ve Gökhan Tiryaki’nin görüntü yönetmenliğini yaptığı ‘Ali&Nino’da başrolleri Maria Valverde, Adam Bakri, Mandy Patinkin ve Connie Nielsen paylaştı.

‘MADRİD’DE GÖRÜŞMEK ÜZERE’

Önümüzdeki sezon gösterime girecek olan ‘Ali&Nino’nun İstanbul’daki çekimlerinin tamamlanmasından sonra İspanyol oyuncu Maria Valverde, Atatürk Havaalanı’nda THY uçağının önünde Madrid’e uçmadan önce filmin ‘Madrid’deki galada görüşmek üzere’ notunun olduğu fotoğrafını sosyal medyadaki hesabından paylaştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhalit ergenç