UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA!..“UÇANKUŞ TV” TAM GAZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!.. “UÇANKUŞ TV” GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ “FİLBOX”TA 33’ÜNCÜ KANALDA!..

SON DAKİKA!..“UÇANKUŞ TV” TAM GAZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!.. “UÇANKUŞ TV” GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ “FİLBOX”TA 33’ÜNCÜ KANALDA!..

SON DAKİKA!..“UÇANKUŞ TV” TAM GAZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!.. “UÇANKUŞ TV” GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ “FİLBOX”TA 33’ÜNCÜ KANALDA!..

Filbox nedir?..

FilboxTV seyretme alışkanlıklarınızı değiştirecek yepyeni bir dijital yayın platformudur.

Yılda birbirinden iddialı1000 tane film ve dünyanın en çok izlenen dizilerinin yayınladığı 25 tane dizi kanalını barındıran platformda SinemaTV kanalları da bulunmaktadır.

Filbox ayrıca eğlence ve belgesel kanallarını da içeriğinde barındırmaktadır.

Size de Filboxmodülünüzü uydu alıcınıza taktıktan sonra keyfini sürmek kalır.

Hayata dair her şeyi yayın akışında bulunduran, Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı “UçanKuşTV” 7 aydır TürkSat3A, D-Smart 93’üncü kanal, WEB/Mobil/Tablet’ten yayınını sürdürürken,Türkiye’nin dört bir yanından ve ayrıca doğuda, Azerbaycan’dan, İran’dan, batıda İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya hatta İsveç, Norveç’e kadar Avrupa’nın her yerinden takip edilebiliyordu… Ve UçanKuş TV, son olarak geleceğin teknolojisi “Filbox” ailesine de girdi!..UçanKuş TV’yi artık “Filbox”ta 33’üncü kanaldan da izleyebileceksiniz!..

GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ “FİLBOX”!

Oflaz Medya Grubu tarafından kurulan Türkiye’nin yeni HD dijital uydu platformu Filbox, dünyanın bir numaralı ücretli TV programcısı DiscoveryCommunications’ınDiscovery Networks Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) bölümü ile Discovery Channel, Animal Planet ve Eurosport dahil bazı kanallarının gösterimi için anlaştı.

Popüler bilim, teknoloji ve macera dahil pek çok farklı konuda en üst kalitede gerçeğe dayalı içerik sunanDiscovery Channel, bilim dünyasından en önemli fikirleri, en ilginç cihazları ve en yeni gelişmeleri inceleyenDiscoveryScience, doğal yaşam ve hayvanlar alemine ait merakla izlenen belgeseller yayınlayan Animal Planet, Discovery Networks portföyünde bulunan farklı kanallardan en önemli programları bir arada HD kalitesinde sunanDiscoveryShowcase HD ve olimpiyat oyunları, tenis, motor sporları, kış sporları, dövüş sporlarının yanı sıra bisiklet, futbol, golf gibi birçok farklı dalda spor müsabakalarını ekrana taşıyanEurosport HD kanalları 6 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında Filbox kanal ailesine eklenecek.

Filbox’ın kurucusu Oflaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Oflaz konuyla ilgili olarak; “Bu dünya markasıkanalları da içeriğimize eklemekle, Türkiye pazarındaki konumlandırmamızı oldukça güçlendireceğimize inanıyoruz.Ülkemizde mevcut 21 milyon hane varken bunların sadece 6 milyonunun ücretli bir TV hizmetine ulaşımı var. Amacımız geriye kalan tüm hanelere, hakları olan bu hizmeti kavuşturmaktır. Akıllıca oluşturulmuş doğru kanal yapımız, çok uygun fiyat politikamız ve pazarlama gücümüzle bunu başaracağımıza inanıyorum. Hane yapımızın kültürel gelişimine katkıda bulunmak,bunu yaparken de halkımızın alım gücünü göz önünde bulundurarak bu hizmeti ulaştırmak en büyük idealimiz” dedi.

FİLBOX HAKKINDA

Haziran ayında yayına başlayan Filbox, Türkiye’nin uydu üzerinden yayın yapan, yeni dijital platformudur. Kurulduğu günden bugüne kadar hızlı bir büyüme gösteren Filbox, abonelerine kaliteli ve farklı içeriği çok uygun fiyata sunmayı hedeflemektedir. Kısa sürede geniş bir kanal yelpazesine ulaşan Filbox, bünyesinde; Universal, Paramount, FOX, Miramax, Lionsgate ve STUDIOCANAL gibi stüdyoların gişe rekortmeni film ve dizilerin yayınlandığı SinemaTV kanalları vedünyadafenomen olan ödüllü dizilerin yayınlandığı Dizi TV kanalının yanı sıra, belgesel, eğlence, spor ve müzik kanallarını bulunduruyor.

Cam Modül veya uydu alıcısı satın alınarak üye olunan Filbox ile Türksat Uydusu üzerinden izlenen şifresiz ve ücretsiz yüzlerce ulusal ve yerel kanallar da izlenebiliyor. Daha fazla bilgi için tıklayın: www.filbox.com.tr

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş  filbox