UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ GÜZELLİĞİNİN SIRRINI AÇIKLADI!..

GÜZEL OYUNCU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ GÜZELLİĞİNİN SIRRINI AÇIKLADI!..

GÜZEL OYUNCU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ GÜZELLİĞİNİN SIRRINI AÇIKLADI!..

Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci, güzelliğinin sırrını açıkladı. Ünlü yıldız cilt güzelliğini annesinin yıllardır yaptığı doğal karışımlara borçlu olduğunu söyledi

Baş­rol­le­ri­ni Buğra Gülsoy’­la pay­laş­tı­ğı Aşk Yeniden’­in gü­zel oyun­cu­su Öz­ge Öz­pi­rinç­ci, cilt ba­kı­mı ko­nu­sun­da an­ne­si­nin sö­zün­den çık­ma­dı­ğı­nı be­lirt­ti. An­ne­si­nin bu ko­nu­da çok bil­gi­li ol­du­ğu­nu be­lir­ten Öz­pi­rinç­ci, “An­ne­min ec­za­ne­ye yap­tır­dı­ğı krem­ler do­la­bım­da bu­lu­nur. Ay­rı­ca kan­ta­ron ya­ğı ver­di. Bu­nun­ da faydasını gö­rü­yo­rum. So­da li­mon­dan buz küp­le­ri ya­pıp sü­re­rim. Do­ğal ba­kımı se­vi­yo­ru­m” de­di.
EĞER MUTSUZSAM AYNAYA BAKMAM
Ge­ne­tik ola­rak da yu­mu­şak bir cil­de sa­hip ol­du­ğu­nu be­lir­ten ün­lü oyun­cu aşı­rı mak­yaj­dan her za­man kaç­tı­ğı­nı ve mak­ya­jı­nı sil­me­den uyu­ma­dı­ğı­nı söy­le­di.İç gü­zel­li­ği­nin in­sa­nın yü­zü­ne yan­sı­dı­ğı­nı da ifa­de eden Öz­pi­rinç­ci, mut­suz ol­du­ğu zamanlar­da ay­na­ya bak­tı­ğın­da ken­di­ni gü­zel gör­me­di­ği­ni de di­le ge­tir­di.
Saadet Işıl Aksoy da cilt bakımı konusunda annesinin sözünü dinlediğini açıklamıştı. Aksoy’un bir numaralı güzellik sırrı ise cilde peeling ve nemlendirici etkisi yapan gül suyu.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13