UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV 8 EKRANLARINDA YAYINLANAN İŞTE BENİM STİLİM’DE BİR ELEME GECESİ HEYECANI DAHA YAŞANDI. PEKİ KİM ELENDİ?

TV 8 EKRANLARINDA YAYINLANAN İŞTE BENİM STİLİM’DE BİR ELEME GECESİ HEYECANI DAHA YAŞANDI. PEKİ KİM ELENDİ?

TV 8 EKRANLARINDA YAYINLANAN İŞTE BENİM STİLİM’DE BİR ELEME GECESİ HEYECANI DAHA YAŞANDI. PEKİ KİM ELENDİ?

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim’de bir eleme gecesi heyecanı daha yaşandı. İşte Benim Stilim yarı finalinin yapıldığı dün gece, yarışmadan veda eden isim de belli oldu.

İşte Benim Stilim’de eleme gecesinde performansına bakılmadan elenmesi beklenen isim Nihal Candan’dı. Son günlerde programda yaşanan tatsızlıklar nedeniyle başta jüri olmak üzere kanal yönetiminin de canı oldukça sıkıldı. Öyle ki programda giymek için alınan kıyafetlerin parası ödenmediği için kanala gelen kişiler, borçlarını istedi. Tüm hafta boyunca bu olayların etkisi görülürken, yarışmacıların da kötü performansları ile reyting oranlarında da düşme yaşandı. Bu bakımdan başta Nihal Candan olmak üzere tüm adayların elenme riski bulunurken, merakla beklenen final yapıldı. Sahne Senin konseptinde yarışan yarışmacılar iddialı kıyafetler ile boy gösterdi.

Yarı final yapan İşte Benim Stilim'de elenen birinci isim Nihal Candan 'ın aldığı oylar.

Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi.

Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi.

İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.

Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi.

Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi.

Her eleme gecesine bir konuğun katılma klasiği, 27 Mart gecesinde yapılan eleme gecesinde de bozulmadı ve geceye Yılmaz Morgül davet edildi. Şarkıları ile İşte Benim Stilim izleyenlerine yer yer duygulu yer yer de eğlenceli anlar yaşatan Yılmaz Morgül, Nur Yerlitaş ile girdiği diyaloglarda da ilgi ile izlendi. Ayrıca yarışmacılara yaptığı yorumlarla da moda konusunda bilgisini konuşturmayı başaran Yılmaz Morgül, jüri koltuğunun hakkını verdi. Yılmaz Morgül’ün konuk jüri olarak yer aldığı gecede Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter de yine performansları ile geceye damga vurmayı başardı.

İvana Sert’ten Özel dans

Programlarda yaptığı danslar ile ilgi odağı olan İvana Sert, eleme gecesinde Makeup Backstage Pop Dans yaptı. Giyimi ve fiziği ile her zaman göz kamaştıran İvana Sert, yaptığı bu özel dansla da yine büyük beğeni topladı.

 

İşte Benim Stilim de finallere adım adım yaklaşılıyor. 27 Mart gecesinde yapılan yarı finalin ardından gözler büyük finale çevrilirken, yarı finalde yarışmaya veda eden isimler Gülay Hançer ile Nihal Candan oldu. Bu gelişme ile birlikte İşte Benim Stilim’de tüm planlar yeniden yapılırken, diğer yarışmacılar Gülay Hançer ile Nihal Candan’ın elenmesi ile birlikte gecede duygusal anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv8  bu stil benim