UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! HAFTANIN İNEN VE ÇIKANLARININ İSİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! HAFTANIN İNEN VE ÇIKANLARININ İSİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! HAFTANIN İNEN VE ÇIKANLARININ İSİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER

1 NUMARA TARKAN

Türkiye’nin “Megastar”ı Tarkan, yıllara maalesef ayak uyduramamaya başladı ve demode stratejilerle “Megastar” lakabını kaybetmeye doğru gidiyor… Bundan 10 yıl önce kendini geri çekmek ve “star kabuğu”nda yaşamak çok iyi bir stratejiydi fakat Tarkan’ın uyguladığı bu strateji maalesef genç jenerasyonu kaybetmesine sebep oluyor… Genç jenerasyon Tarkan’ı sadece eski şarkılarıyla biliyor. “Megastar” kavramını korumak, sosyal medyanın yayılmasıyla daha zor hale geldi… 5 yıldır albüm yapmayan ve proje albümleriyle adını ayakta tutmaya çalışan Tarkan, bir an önce sahalara geri dönmeli ve halkla buluşmalı… Yeni jenerasyonun gözünde yeni Megastar’ların üremesi Tarkan’ı bu hafta maalesef inenler listesinde birinci sıraya yerleştirdi…

2 NUMARA MERYEM UZERLİ

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle zirve yapan Meryem Uzerli, şaşırtmaya devam ediyor. Aylardır yeni projesine başlayacağı konuşulan güzel oyuncu, nedende bir türlü başlangıç yapamıyor. Durum böyle olunca “iş bulamıyor mu?” yorumları bile yapılmaya başlandı. Sadece reklam filmlerinde görmeye alıştığımız Meryem Uzerli, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA CEM YILMAZ 

Başarı bazen çıkanlar listesinde olmaya yetmiyor… Bütün projelerinde başarı elde eden Cem Yılmaz, özel hayatında yaptığı hareketleriyle maalesef inenler listesinde 3’üncü sıradaCem Yılmaz, gerek gazetecilere tutumu ve özellikle de sosyal medyada kendine yakışmayan kırıcı halleriyle hayranlarını üzerek, inenler listesinde 3’üncülğü alıyor

 

4 NUMARA WILMA ELLES

Kerem Göğüş’le uzun süredir birliktelik yaşayan Wilma Elles, son zamanlarda iş bulamıyor. Hiç duyulmamış projelerde yer alması ve reklama yönelik açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen Alman oyuncu, bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA SİNEM ÖZTÜRK

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından olan Sinem Öztürk, son dönemde gece hayatı ve yeni sevgilisiyle gündemde.         Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilisi Macit Bitargil’le birlikte olan ve hemen hemen her gün bir mekan çıkışı görüntülenip ilginç açıklamalar yapan Öztürk, bu tavrıyla çok eleştirildi. Sinem Öztürk bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA AJDA PEKKAN

Ajda Pekkan, yetişen her jenerasyonu, anında fan kitlesine dahil etmeyi başarıyor!.. Son olarak Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği muhteşem konserle tüm hayranlarını yine muhteşem enerjisi ve son trend kıyafetleriyle coşturan Süperstar Ajda Pekkan, çıkanlar listesinde 1’inci sırada

2 NUMARA HADİSE

O Ses Türkiye jürisindeki renkli kişiliğiyle her kesim tarafından beğeni toplayan Hadise, renkli, eğlenceli ve bir o kadar da hareketli olan Prenses klibiyle alkışı hak edenlerden. Şarkısını hemen hemen her yerde duyabileceğiniz hatta eşlik bile etmek isteyeceğiniz Hadise, çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA İSMAİL YK

Şarkı ve tarzıyla yaptığı her albümde başarılı olan İsmail Yk, yeni albümü “Kıyamet”le yine turnayı gözünden vurdu. Radyolarda en çok çalınanlar listesinde de görebileceğimiz İsmail Yk, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA ATA DEMİRER

Niyazi Gül Dört Nala filminin sonuna gelen Ata Demirer, beyaz perdede boy gösterdiği zamanlarda kesinlikle bir ses getiriyor. Eyvah Eyvah serisinin başarısını da zaten konuşmamıza gerek yok. Renkli filmleriyle beğeni toplayan ve Niyazi Gül Dört Nala filmi, vizyon için gün sayan Ata Demirer, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA SILA

Son dönemin başarılı sanatçılarından Sıla, yeni şarkısı “Hediye” ile yine çok konuşuluyor. Vaziyetler albümündeki şarkılarıyla listelerde sürekli zirvede olan güzel şarkıcı, yeni gözdesi “Hediye” ile bu hafta çıkanlar listemizde  5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinen  çıkanlar  ucankus