UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BİR DEDENİN BAŞINA GELEBİLCEK EN KÖTÜ ŞEY GELDİ BAŞINA! DÜNYANIN TANIDIĞI O İSMİN GELİNİ TORUNUNU GÖSTERMİYOR!..

FLAŞ! BİR DEDENİN BAŞINA GELEBİLCEK EN KÖTÜ ŞEY GELDİ BAŞINA! DÜNYANIN TANIDIĞI O İSMİN GELİNİ TORUNUNU GÖSTERMİYOR!..

FLAŞ! BİR DEDENİN BAŞINA GELEBİLCEK EN KÖTÜ ŞEY GELDİ BAŞINA! DÜNYANIN TANIDIĞI O İSMİN GELİNİ TORUNUNU GÖSTERMİYOR!..

İlk ve şimdilik tek torunu Prens George'un dünyaya gelmesinden sonra İngiltere Veliaht Prensi Charles bunun "Bir insanın başına gelebilecek emsalsiz bir şey" olduğunu söylemişti. Ama aradan iki yıl geçtikten sonra öyle iddialar ortaya atılıyor ki, görünüşe göre birçok dedenin başına gelen Prens Charles'ın da başına geldi.

İngiliz basınında yer alan bazı iddialara göre Prens Charles, oğlu William'ın eşi Kate Middleton'ın ailesinin biricik torununu kendisine göstermediğini söylüyor. Prens Charles'ın yakın arkadaşlarına "Bana torunumu asla göstermiyorlar" dediği de bazı gazetelerde yer alan iddialardan. Yine ileri sürülenlere göre Kate Middleton'ın annesi hem damadı Prens William, hem de kızı Kate Middleton'ın hayatında baskın karakter olarak yer alıyor.

Bazı çevrelerde "sanki kraliçe kendisiymiş gibi davranıyor" diye nitelendirilen Carole Middleton'ın torunu George'un uyku ve beslenme saatlerini belirlediği hatta ne yiyeceğine de karar verdiği konuşuluyor.

Prens William'ın uygun zamanlarının çoğunu karısının ailesiyle geçirmesinin de Prens Charles'ı rahatsız ettiği iddialar arasında. Prens William ve Kate Middleton son olarak Carole Middleton'ın 60'ncı doğum günü kutlaması için hep birlikte Mustique'a gitmişlerdi.

Prens Charles'ın Middleton ailesinin özellikle de Carole Middleton'ın Prens William'ın hayatını ele geçirdiğinden şikayet ettiği de konuşulanlar arasında.

İngiliz Kraliyet ailesinin sözcüleri ise bu tür özel konularda yorum yapmayacaklarını Prens Charles'ın torunu ile harika bir ilişkisi olduğunu ve bundan büyük zevk aldığını belirtmekle yetindi. Bu iddialarla ilgili haberlerin yer aldığı internet sitelerine gelen okur yorumları da birbirinden farklı. Bazıları Carole Middleton'ın her anne gibi çocuk bakımı konusunda kızına elinden gelen yardımı yapmaya çalıştığı görüşünde. Böyle düşünenlere göre "Anneanneler her zaman bir bebeğin bakımı ve yetiştirilmesi konusunda babaannelerden daha baskın." Bazı yorumlar da Prens William'ın bu konuda yeterince otoriter olmadığını hatta zayıf davrandığı yönünde. Böyle düşünenler "Eğer Prens William işlerin başka türlü yürümesini isteseydi bunu söylerdi. Görünüşe göre Prens William babası Prens Charles'ı ve eşi Camilla'yı annesi Diana'ya yaptıkları yüzünden henüz affetmedi" şeklinde görüşler öne sürüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13