UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! "BUGÜN BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK!.." ŞENAY YANGEL ASTROLOJİ TUTKUNLARI İÇİN YAZDI!..

FLAŞ! "BUGÜN BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK!.." ŞENAY YANGEL ASTROLOJİ TUTKUNLARI İÇİN YAZDI!..

FLAŞ! "BUGÜN BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK!.." ŞENAY YANGEL ASTROLOJİ TUTKUNLARI İÇİN YAZDI!..

Bugün saat:18:07 de Başak Hint astrolojisinde “Kanya” a DOLUNAY gerçekleşecek. Kanya‘’Bakire saf ve dişidir.’’Kanyakişisi Pratik ve maddiyatçıdır.

Dünyevi arzular ve maddeye verdiğiönem sipirütüel yönünü geliştirmesinin önüne geçebilir. Kanyakişisi son derece zeki ve çabuköğrenen bir yapıya sahiptir. Aklın ve iletişimin gezegeni MERKÜR tarafından yönetilir. Bu Dolunay karanlıklardan sonra aydınlığa erişmemiz aklımızı kullanıp aydınlanacağımız bir DOLUNAY Zorlayıcı gökyüzü enerjilerinde aydınlanmamız için bir fırsat adeta.

KOÇ: Bugün saat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Hafta boyunca baş ağrıları ve boyun bölgenizle ilgili sağlık problemlerinizi önemsemelisiniz. İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Özel yaşamınızda da öfkeli davranışlar ve kıskançlıklardan uzak durmalı gizli saklı işler çevirmemelisiniz.

BOĞA: Bugünsaat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş ve özel yaşamınızda etki altında kalmadan sadece sezgilerinize güvenin ve cesaretli adımlar atın. Dolunay enerjisi evli Boğa’lar içinde dikkat çekici enerjileri beraberinde getirmekte. Eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki yada evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir.. Eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve bu sorunu aşması gerektiğinin farkına varmasını sağlamalısınız. Bekar Boğa’lar sizlerde bu dönemde birden fazla insanın dikkatini çekebilir kıskanç arkadaşlarınızın hoş olmayan davranışları ile yeni bir ilişkiye adım atmaktan alıkonabilirsiniz.

İKİZLER: Bugünsaat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Aile anne baba kardeşlerle ilgili konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi pek çok konuda cesaretlendirecek. Karşılık beklemeden seviliyor olmanın gücü yaşamınızın sıkıntılı her noktasında çıkış noktalarını yakalayarak çözüme kavuşturmanızı sağlayacak. Bekar İkizler arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile yakınlaşabilir daha önce hissetmediğiniz duyguları deneyimleyebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugünsaat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Ay boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Dolun ay enerjisi sağlık sorunları yaşayan Yengeçlerinde yüzlerini güldürecek enerjilere sahip. Ayrıca çocuk yada kardeşleri ile sorunlar yaşayan Yengeçler Başak Dolun ay huzur ve sevginin barışını getirecek sizlere. Yeni bir beraberliğe adım atabilir var olan beraberliğinizde sorunları aşarak evlilik yolunda ilk adımı atma kararı alabilirsiniz.

ASLAN: Bugünsaat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek.  Yolculuklarda sorunlar yaşayabilir bir anlık dikkatsizlik sonucu üzücü olaylarla karşılaşabilirsiniz. DİKKATLİ olun. Kendinizi yorgun huzursuz hissediyorsanız haftanın 3 günü direksiyon başına geçmeyin. Dolun ay enerjisi ile özel yaşamınız bir  hayli önem kazanacak eş yada sevgilinizle  ilişkiniz hakkında kararlar alacak ve cesaretle uygulayacaksınız. Uygulamalısınız! Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin. Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan aşkı tüm yalınlığı ile yaşayan ve yaşatan insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız.

BAŞAK: Bugün saat:18:07 de Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ay enerjisi ile, İş eğitim ve özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor ve ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaretinizi bilgi deneyim ve özgüvenle birleştirdiğiniz anda rotanızı belirleyin ve hedeflerinize doğru kararlılıkla ilerleyin. Özel yaşamınızda ise AŞK sizi karşılamakta.  Aşktan korkmayın ve aşkın her renginin güzelliklerini ruhunuza katın.

TERAZİ: Bugün saat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Hedefler belirleyin yapmanız uzaklaşmanız yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz. Korkmayın değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da mücadele edin yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler Dolun ay enerjisi aşk hayatınızda ilişkinizi resmileştirme kararı almanıza yardımcı olabilir.

AKREP: Bugün saat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Patron sizsiniz  ve siz çok değerlisiniz bunu fark edin ve bırakın yüreğinizde Aşk ruhunuzda heyecan şekillendirsin bir çocuğun bitmez tükenmez enerjisi gibi hayatınızı. Bekar Akrepler sizlerde şanslı bir dönemdesiniz sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz. Evli Akrepler sorunlu ilişkinizi sonlandıracak cesareti kendinizde bulduğunuz zamanlardasınız şimdi karar sizin!

YAY: Bugün saat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş ve özel yaşamınızda şans sizden yana. Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün meditasyon yapın inançlarınızla bütünleşin ki ruhunuz güçlensin. Arınmak yeni başlangıçlara doğru yol almak için sizleri her bakımdan güçlü kılacaktır. Dolun ay enerjisi daha önce farkına dahi varamadığınız gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasını ve zarar vermelerini engelleyecek. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz Evli Yaylar yaşananlar eşinizle ilişkinizi de çok daha keyifli ve özel bir hale getirecek .

OĞLAK: Bugün saat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Ruhsal olarak güçlendirecek omuzlarınızda yüreğinizde ağırlık yapan sorun alışkanlık ve takıntılarınızdan ARINACAK. Kendinizi geliştirebileceğiniz yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İçinden çıkamadığınızı düşündüğünüz pek çok konuya çözüm bulacak yaşamış olduğunuz onca zorluğa rağmen hayata tutunabilmenin mücadele edebilmenin şükrü ile HAYATA Kendinize bir ŞANS daha verecek. Karşılığını da fazlası ile alacaksınız.

KOVA: Bugün saat:18:07 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş arıyorsanız  bulabilir yeni bir ortaklık yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürün. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz. Haftan’ın son günlerinde kemik ve eklem ağrıları yaşanabilir. Ağrılarınızı önemseyin ve bir hekime görünün.

BALIK: Bugün saat:18:07 de karşıt burunuz Başak’ta  Dolunay gerçekleşecek. Öfkenizin esiri olmak istemiyorsanız haklı olmaya değil mutlu olmaya bakın ve öfkeli sözlerin yıkıcı etkisinden uzak kalmak için sakin ve adil olmayı başarın. Anlık zaferler elde edip büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Alacağınız tepkilerin altından kalkamayabilirsiniz. Duygusal konularda da yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeli gerçekçi davranmalısınız. Maddi konularda çıkarcı yaklaşımlar ciddi sorunlara sebep olabilir her bakımdan gerçekçi ve uyumlu olduğunuz takdirde her şey yoluna girecek.

Şenay Devi Yangel

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastroloji  astrolog  şenay yangel