UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! AYLIK SOSYETE VE MAGAZİN DERGİSİ ‘’KLASS’’ DOLU DOLU İÇERİĞİ İLE BU AY DA DİKKALERİ ÜZERİNE TOPLAMAYI BAŞARDI!..

FLAŞ! AYLIK SOSYETE VE MAGAZİN DERGİSİ ‘’KLASS’’ DOLU DOLU İÇERİĞİ İLE BU AY DA DİKKALERİ ÜZERİNE TOPLAMAYI BAŞARDI!..

FLAŞ! AYLIK SOSYETE VE MAGAZİN DERGİSİ ‘’KLASS’’ DOLU DOLU İÇERİĞİ İLE BU AY DA DİKKALERİ ÜZERİNE TOPLAMAYI BAŞARDI!..

Her ay merakla beklenen konu ve röportajları ile Türkiye’nin kalite konusunda sayılı dergileri arasında bulunan Klass, bu ay da bomba gibi röportajlarla okuyucusu ile buluştu;

- BENİM CANIM O HANDE ACAR & EBRU KİP

- AVRUPA YATIRIM HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN BURAK TELLİ, YENİ YATIRIMLARINI VE BAŞARISININ SIRRINI KLASS’A ANLATTI

- BENİM CANIM O AYŞE KUCUROĞLU & BEGÜM SEL

Röportaj başlıkları ile sanat, cemiyet ve iş dünyasının en gözde isimlerinin buluştuğu dergi Mart ayı sayısıyla raflardaki yerini aldı.

İŞTE BU AY SİZİN İÇİN SEÇTİĞİMİZ ‘’KLASS’’ RÖPORTAJI

BENİM CANIM O HANDE ACAR & EBRU KİP

‘’ALLAH BİZİ ÇOCUKLARIMIZDAN VE BİRBİRİMİZDEN AYIRMASI’’

Hande Acar ve Ebru Kip birbirlerini oldukları gibi kabul ediyor ve dostluklarını en doğal haliyle yaşıyorlar. İyi ve kötü her anlarını birlikte geçirip gerçek bir dostluk örneği sergiliyorlar. Küsmüyorlar mı küsüyorlar, birbirlerine kızmıyorlar mı kızıyorlar. Ama hiçbir zaman kırılmıyorlar… Dostluklarını kan bağı olmayan kardeşlik olarak tanımlayıp birbirleri için “Benim Canım O” diyorlar. Sosyal yaşam dünyasının iki renkli ismi Hande Acar ve Ebru Kip en samimi duygularla yıllara dayalı dostluklarını Klass için anlattılar.

• Hande Acar: “Benim Canım O. Çünkü O benim gözümden anlar ne demek istediğimi. Çünkü O’na kendimi anlatmama gerek kalmaz hiç. O beni bilir ve olduğum gibi kabul eder. Bu devirde bırakın dostu arkadaş bile bulmak zorken biz birbirimize kardeş olmuşuz, can olmuşuz ötesi yok diye düşünüyorum.”

• Ebru Kip: “Dostluğumuzda çok güzel bir denge vardır. Ne O ne de ben baskınızdır. Yerine göre birbirimizi uyarırız ama asla kalp kırmayız. Üste çıkmaya çalışıp gereksiz gerginliklere neden olmayız. Birbirimizin hatalarını hiç çekinmeden söyleriz ama asla incitici olmayız. Kısacası yağ gibi akıp gider dostluğumuz”

• Hande Acar: Biz Ebru ile bugüne kadar çok kavga ettik, çok küstük ama hiçbir zaman birbirimizin açıklarını, sırlarını ortaya dökmedik. Kıskançlığın K’si olmaz aramızda. Ne arkadaşlar ne insanlar geldi geçti biz hala yan yanayız. Çocuktuk, genç kızdık, çoluklu çocuklu kadınlar olduk ve her evreyi beraber yaşadık. Allah bizi çocuklarımızdan ve birbirimizden ayırmasın.

• Ebru Kip: “Hani her konuda sağlam duruşu olan insanlara "Aslanım benim!" derler ya, işte Hande o aslandır. Sevdiğini korur, kollar, sahiplenir... Siniri de bir aslanın ki kadar haşin olabilir ama :) Hande'nin o kadar güzel bir kalbi vardır ki… Asla insanları sosyo-ekonomik seviyesine göre değerlendirmez, din, dil, ırk, fakir, zengin demeden herkese eşit seviyede ilgi ve sevgi gösterir.”


(DEVAMI KLASS MART AYINDA)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13