UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN LİSTESİ!..

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN LİSTESİ!..

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN LİSTESİ!..

İNENLER

1 NUMARA CAN BONOMO

Eurovision'a gittiği dönemdeki popülaritesini tamamıyla kaybetmiş olan Can Bonomo, yeni yaptığı albümle de hayal kırıklığı yaşadı. Bonomo,tarzı ve özel hayatıyla ön planda olan isimlerden. Uzun süredir Didem Soydan ile birlikteliği olan, hep özel hayatıyla anılan ve son dönemin hayal kırıklığı yaşatan isimlerden olan Can Bonomo bu hafta inenler listemizde zirvede.

2 NUMARA BU TARZ BENİM

Show Tv'nin çok tartışılan yarışma programı Bu Tarz Benim için beklenen oldu ve yayından kaldırıldı. Yayınlandığı süre içerisinde çok eleştirilen ve Bu Stil Benim'in gölgesinde kalan ve seyirci tarafından da fazla ilgi görmeyen Bu Tarz Benim bu hafta inenler listemizde 2 numarada.


3 NUMARA BURCU GÜNEŞ

Burcu Güneş şüphesiz bir döneme damga vuran isimlerden. Ama son yıllarda yaptığı işlerde hep hayal kırıklığı yaşadı. Yaptığı albümler, düetler ya da projelerde başarılı olamadı. Usta sanatçılardan diyebileceğimiz Burcu Güneş, bu hafta inenler listemizde maalesef 3 numarada.

4 NUMARA CANSU DERE

Ezel ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki oyunculuğu ile beğeni toplayan, hatta ekranların aranan yüzleri arasında gösterilen Cansu Dere, bir anda ortadan kayboldu. Son yıllarda hiçbir projede yer almayan, podyumlardan ise tamamen elini ayağını çeken Dere, bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA ATİYE

Atiye yılllardır piyasanın içinde ama bal yapmayan arı gibi. Başarılı albümler yapıyor, doğru isimlerle çalışıyor ama nedense bir türlü istediği noktaya gelemiyor. Yaptığı albümlerde kesinlikle bir şarkısıyla hep listelerde yer almayı başaran ama devamlılık kısmında sıkıntılar yaşayan Atiye, bu hafta inenler listesinde 5 numarada.

 

ÇIKANLAR

1 NUMARA ÖZCAN DENİZ

Sanatçı kimliğinin yanına yönetmenlik kimliğini de ekleyen Özcan Deniz, uzun süredir sinemada çok büyük işler yapıyor. Son olarak Sevimli ve Tehlikeli ile vizyonda boy gösteren, bir çok yapımı geride bırakan projede en büyük pay kesinlikle Özcan Deniz'in. Durum böyle olunca ünlü sanatçının hakkını vermek lazım. Son yılların en çok konuşulan isimlerinden olan Özcan Deniz, bu hafta çıkanlar listemizde 1 numarada.

2 NUMARA TARKAN

Ne yapsa olay olan Tarkan hakkında söylenecek pek bir şey yok aslında. Reklam filminde rol aldığı boya firmasını resmen zirveye taşıyan Tarkan, geçtiğimiz haftaya resmen damga vurdu. Konserler, lasmanlar derken hayranlarına renkli anlar yaşatan Megastar, bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA POYRAZ KARAYEL

Kadrosunda Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli gibi son yılların önemli yeteneklerini bulunduran Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel, her hafta üstüne koymaya devam ediyor. Yayınlandığı günler, sosyal medyada çok konuşulan ve rating tablosunda da zirvede yer almayı başaran Poyraz Karayel bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA ENBE-İLYAS YALÇINTAŞ

Başarılı müzik adamı Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası'nın, son yıllarda yaptığı işler kesinlikle takdire şayan. Tüm birikimi ve tecrübesi ile Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, İtalyan aryalarından napolitenlere, Fransız şansonlardan Arjantin tangolarına, folklorik Türk ve dünya müziklerine, jazzdan popa uzanan geniş repertuarı ile seçkin davetlere iştirak etmekte ve unutulmaz bir müzikal şölen vaadetmekte.Enbe orkestrası, genç kuşağın yetenekli ismi İlyas Yalçıntaş'la yaptığı düet ile de oldukça başarılı oldu. İlyas Yalçıntaş'a farklı bir bir hava getiren ve geçtiğimiz hafta İtalyan Tenor Alessandro Safina ile sahne alan Enbe Orkestrası ve genç şarkıcı İlyas Yalçıntaş, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA ECE SEÇKİN

“Hoşuna mı Gidiyor”la fırtına gibi esen Ece Seçkin, durmak bilmiyor. Özellikle son 1 yıldır güzel işler yapan, Ozan Doğulu, Ufuk Ergin gibi profesyonel isimlerle çalışarak bu işe olan saygısını gösteren Ece Seçkin, haftanın çıkanları listesinde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13