UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. ÖZCAN DENİZ’DEN MERYEM UZERLİ HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!..

FLAŞ!.. ÖZCAN DENİZ’DEN MERYEM UZERLİ HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!..

FLAŞ!.. ÖZCAN DENİZ’DEN MERYEM UZERLİ HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!..

Geçtiğimiz haftalarda Özcan Deniz’in "Sevimli Tehlikeli" filminin galasına katılan Meryem Uzerli’nin ünlü sanatçıyla yakınlaştığı iddia edilmişti.

Özcan Deniz bu iddiaları net bir dille yalanladı ve Meryem Uzerli’yle iş nedeniyle bir araya geldiklerini ilk kez açıkladı. Deniz, “Birlikte çok güzel projelerimiz olacak. Bu nedenle görüştük” dedi.

TUBA’NIN YERİNE MERYEM OLDU

Haziran ayında rol aldığı dizinin tatile girmesiyle birlikte romantik bir filmin çekimlerine başlayacak olan Özcan Deniz, başrolü Meryem Uzerli’yle paylaşacak. Filmin aynı zamanda senaryosunu yazıp, yönetecek olan  Deniz, daha önce başrol için Tuba Büyüküstün’ü düşünüyordu. Ancak aynı yapım şirketine bağlı olmaları ikiliyi bir araya getirdi. Deniz,  büyük sürprizleri olduğunu da ilk kez dile getirdi.

BU FİLM BİR MİLATTIR

Se­vim­li ve Teh­li­ke­li fil­min­de rol al­ma­yıp ilk kez sa­de­ce yö­net­men­lik ya­pan Öz­can De­niz, bü­yük risk al­dı­ğı­nı söy­le­di. De­niz,“Bu film iş yap­ma­say­dı, hem oyun­cu­luk hem de yö­net­men­lik ya­pan Yıl­maz Er­do­ğan, Mah­sun Kır­mı­zı­gül ve Cem Yıl­ma­z’­ın ce­sa­re­ti kı­rı­la­cak­tı. Ken­di­le­ri­ni oy­na­mak zo­run­da his­se­de­cek­ler­di. Bu yüz­den bu film hem be­nim için hem de Türk Si­ne­ma­sı için mi­lat­tı­r” di­ye ko­nuş­tu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13