UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GALA DERGİSİ”NE KONUŞAN ŞEBNEM DİNÇGÖR’DEN ANLAMLI AÇIKLAMA: “BİR KADINA TEKME ATMAK, YALNIZCA KARNINDAKİ BEBEĞİN HAKKIDIR”

FLAŞ! GALA DERGİSİ”NE KONUŞAN ŞEBNEM DİNÇGÖR’DEN ANLAMLI AÇIKLAMA: “BİR KADINA TEKME ATMAK, YALNIZCA KARNINDAKİ BEBEĞİN HAKKIDIR”

FLAŞ! GALA DERGİSİ”NE KONUŞAN ŞEBNEM DİNÇGÖR’DEN ANLAMLI AÇIKLAMA: “BİR KADINA TEKME ATMAK, YALNIZCA KARNINDAKİ BEBEĞİN HAKKIDIR”

Gala Dergisi Mart sayısına kapak olan ünlü güzel Şebnem Dinçgör, Boğaza karşı villasında özel yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

İş adamı Şefik Yalvaç’ın imtiyaz sahibi olduğu, Genel Yayın Yönetmenliğini Hakan Solaker’in, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Reyhan Durmuş’un yaptığı Gala Dergisi, eski Türkiye Güzeli Şebnem Dinçgör’ün bomba gibi röportajıyla gündeme imza attı. Özellikle son dönemlerde yaşanan kadına karşı şiddet olaylarını esefle kınayan Dinçgör, kadının dünya oluşumunda ve ilerlemesinde önemli bir rol aldığını ve herkesin kadına saygı duyması gerektiğini, Gala Dergisi Yazı İşleri Müdürü Reyhan Durmuş’a anlattı. Şiddetin her türlüsüne karşı olan güzel, “Bir kadına tekme atmak, yalnızca karnındaki bebeğinin hakkıdır. Ayrıca ‘İdam olsun’ deniyor ama ben idama da karşıyım. Çünkü idam bir çözüm değil. Ben suç işleyen insanların yaptıkları suçun azabıyla yaşamalarını tercih ediyorum. Bütün dünya kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutluyorum” diye konuştu.

Bu anlamda sosyal projelerde olmayı düşünüyor musunuz?

Sosyal projelerde bulunmuyorum. Bu anlamda basında gözükmekten de hiç hoşlanmıyorum. Kendime göre bir iki projeye yardım ediyorum ama bunun reklamını yapmayı sevmiyorum. Size sadece şunu söyleyebilirim; okuttuğum çocuklar var.

Sosyal medyayı kullanıyor musunuz?

Sosyal medyayı kullanıyorum ve çok keyif alıyorum.Yıllardır görüşme fırsatı bulamadığım, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından birçok arkadaşlarımla tekrar görüşme fırsatı buldum.

'Sosyete' denmesine çok kızıyormuşsunuz…

Sosyete kimdir? Bir Ferhunde Verdi evet, bence sosyetedir. Yeni bir elbise alıp dergiye çıkan ya da tanınmış biriyle evlenen insanlara sosyete denmesi doğru değil.

Mutfakla aranız nasıl?

Yemek yemeyi çok severim, nadiren de yaparım. Dostlarıma evde yemek davetleri veriyorum ve bundan da çok keyif alıyorum.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Detox ve vücudumu dinlendirmek için özellikle senede iki kez Health Farm’a giderim. Genç kızken çok zayıftım şimdi ise daha çok dikkat ederek ve sporla dengede kalmaya çalışıyorum.

Sanat camiasından dostlarınız var mı?
Tanıdıklarım var diyebiliriz. Dost olarak az insanla görüşmeyi tercih ediyorum. Çünkü güzel ve iyi hayat yaşayan, kendine güvenen bir kadın olunca, ne yazık ki en yakınlarınız bile kıskanabiliyor. Çevremi daralttım, şimdi çok daha huzurlu ve mutluyum. Pozitif bir insanım eskiden daha çabuk sinirlenirdim ancak şimdi adeta hiç umursamıyorum, sadece gülümsüyorum.

Sizi en çok ne kızdırır?

Beni en çok yalan ve iftira kızdırır. En son erkek arkadaşımla bir buçuk sene beraberdik. Bana, daha pozitif olmayı, hiçbir şekilde kimseyi takmamayı öğretti. Her zaman güzel enerji ve pozitif enerji sahibi olmamı sağladı. Artık çok şeye kızdırmıyorum. Sadece kendimi yaşıyorum, mutlu bir insanım ve bunu kimsenin almasına müsaade etmem. İnsanlar kendi hatalarından sorumludur. Yaptığınız iyilik veya kötülüğün, sonunda size geri döneceğine inanırım.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsebnem dingör  gala dergisi