UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN “EMPATHY 2015” PROJESİ İLE DÜNYA ÇAPINDA BİR ORGANİZASYONDA BULUŞUYOR!..

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN “EMPATHY 2015” PROJESİ İLE DÜNYA ÇAPINDA BİR ORGANİZASYONDA BULUŞUYOR!..

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN “EMPATHY 2015” PROJESİ İLE DÜNYA ÇAPINDA BİR ORGANİZASYONDA BULUŞUYOR!..

Ermenistan zulmu ve haksız politikasına karşı farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, iki ülkenin devlet adamlarından bürokratlarına, akademisyenlerinden sanatçılarına birçok kesim bir araya geliyor!

Azerbaycan’ın önde gelen insan kaynakları yönetimi merkezlerinden INDEX’in organize ettiği etkinlikte, iki ülkenin üst düzey devlet adamlari, bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, iş adamları, dusunce kuruluslari ve STK temsilcileri, akademisyenler ve sanatçılardan oluşan 3000 kişilik seçkin bir davetli topluluğu ağırlanacak.

Hocalı Katliamı’nın 23. yıl dönümünde gerçekleşecek olan etkinlik, Ermenistan’ın sözde soykırım iddiaları karşısında Azerbaycan ve Türkiye’nin yaşadığı ortak acılara dünya çapında dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Abdülhamit Han’a Ermeniler tarafından düzenlenen suikast, ASALA terör örgütü tarafından şehit edilen diplomatlar ve işgal edilen Azerbaycan topraklarındaki acının dünyada eşine az rastlanır bir teknik ile sahneye taşınacağı etkinlik, Hocalı Katliamı sırasında hayatını kaybeden küçük çocukları temsilen bir kız çocuğunun sesi ile açılacak.  

TARİHİ GÖRÜNTÜLERE DÜNYA ÇAPINDA PRODÜKSİYON!

2011 yılında Eurovision’da Azerbaycan’ı temsil ederek birincilik kazanan Nigar Cemal, ülkesinin yalnızlığını anlatan “Talihsiz Arzular”  şarkısını, salonun dev sahnesinde ‘3D Mapping’ ve ‘Projection Mapping’ teknolojilerinin kullanılacağıfotoğraf ve video gösterisinin içinde seslendirecek.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ GRAMMY TEKNOLOJİSİ 

Dünyada Grammy, Billboard gibi önemli birkaç ödül töreninin yayınlarında kullanılan bu tekniği, 21 Şubat’ta Ankara Congressium’da düzenlenecek “Empathy 2015” etkinliğindeki sahnede de kullanmak üzere de Londra’dan bir ekip geliyor. Türkiye’de ilk kez bu özel etkinlikteki sahne şovundan oluşan bir klip, “Hocalı Katliamı”nın yıldönümü olan 26 Şubat tarihinde, tüm dünyaya çeşitli medya ve sosyal medya kanallarıyla duyurulacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürkiye  azerbeycan