UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. BAŞARILI OYUNCU EZGİ MOLA, SUYA YAPILAN ZAMMA NEDEN SİTEM ETTİ?..

FLAŞ!.. BAŞARILI OYUNCU EZGİ MOLA, SUYA YAPILAN ZAMMA NEDEN SİTEM ETTİ?..

FLAŞ!.. BAŞARILI OYUNCU EZGİ MOLA, SUYA YAPILAN ZAMMA NEDEN SİTEM ETTİ?..

Gülmek ve gülümsetmenin hayatında önemli yer tuttuğunu söyleyen magazin dünyasının renkli ismi başarılı oyuncu Ezgi Mola, temizliğin imandan geldiğini hatırlatıp, geçtiğimiz hafta yapılan su zammına tepki gösterdi. Türkiye’de haftada 1.4 diş fırçalama oranına şaşırdığını belirten “En az 3 kez fırçalamalıyız denilen rakamın çok altta olması çok üzücü. İnsanların ağzını açmadan somurtmasında haklılık payı var sanırım. Hayat şartları da zorlayıcı” diye konuştu.

YAPTIRSAM SÖYLERİM

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan sonra yüzünün ve dişlerini yaptırdığının zannedildiğini anlatan Mola “Dişlerim bana ait yabancı hiçbir şey yok. Sosyal medyada sürekli ‘Dişlerini mi dudaklarını mı burnunu mu yaptırdın?’ diye soruyorlar. Allah’a şükür öyle bir şey yok ama yaptırırsam da söylemekten kaçınmam. Dişlerimde en ufak bir müdahale yok. Çocukken o kadar çok isterdim ki dişlerime tel taktırmayı. Annem ‘Kızım delimisin?’ derdi. Ben o çocuk aklımla kolay çıkmayan tellere çok özenirdim” diye konuştu.

SU ZAMMINA SİNİR OLDUM

Genç oyuncu “Eniştede en çok dişlere mi dikkat edersiniz?” sorusuna “Bi enişte gelsin de dikkatimi çekecek” yanıtını verip, sözü suya yapılan zam oranına getirdi. Mola, geçtiğimiz yaz yapılan su zammını “Son su zammından dolayı temizliğine özen göstermeyen insanlar azalır. Haberlerde dinledim, yüzde 80’e yakın su zammı olmuş ve sinir oldum. Milleti suya sabuna dokundurmamak için. Ne kadar önemli bir şey. Temizlik imandan gelir ya. Çok zor şartlarda yaşayan insanlar var herkesi düşünmek lazım. Allah herkese yardım etsin. Maaşını evine çocuğuna yettirmeye çalışan insanlarla dolu memleketimiz” sözleriyle eleştirdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13