UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. YAKIŞIKLI OYUNCU SARP APAK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!...

FLAŞ!.. YAKIŞIKLI OYUNCU SARP APAK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!...

FLAŞ!.. YAKIŞIKLI OYUNCU SARP APAK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!...

ÜNLÜ oyuncu Sarp Apak, GQ Dergisi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Hasan Kavak ile samimi bir sohbete yelken açan Apak, hakkında merak edilenleri anlattı. “Ben çok bilinçsiz yaşayan bir insanım. Çocukluğum filan hep böyle gülelim eğlenelim, hiç sıkıntıya girmeyelim modundaydı. Çok geç büyüdüm” diyen Apak, ekledi: “Yaşıtlarımın mesleklerine, geleceklerine karar verdiği yaşlarda ‘Ben ne iş yapacağım, bilmiyorum ki bir şey’ diyordum. Derslerle filan zaten alakam yoktu. Sonradan sonraya hayatın bana yön buldurduğunu gördüm. İşte burada da kırılma insanları giriyor devreye. Annem gibi, Gülse Birsel gibi, hayatıma giren kadınlar gibi...” Son olarak başrolünü Özge Özpirinçci ile paylaştığı ‘Karışık Kaset’ adlı sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Apak, oyunculukla ilgiliyse şunları söyledi: “Oyunculuk eğitimi aldım okulda ama hiçbir zaman tek yumruklu boksör olmak iyi değildir. Çok iyi bir komedyensindir, çok iyi komedi oynarsın, yani sağın çok kuvvetlidir ama seni solundan indirirler. Nakavt olursun. ‘Sağı iyidir Sarp’ın, solu zayıftır, soluna çalışın’ dediklerinde ben çok iyi bir sol çıkarırsam ancak o zaman alırım maçı. O yüzden çok yönlü gelişmem gerekiyor.”

‘Bugün eşcinseli daha iyi canlandırırım’

SARP Apak, “Bugüne dek içinize sinmeyen bir rolünüz oldu mu?” sorusunu şu sözlerle yanıtladı: “Var. ‘Aşk Geliyorum Demez’ filminde konuk oyuncuydum ve bir gay rolü oynamıştım. Kendimi izleyince hiç beğenmedim. Bugün bir eşcinseli çok daha iyi canlandırabilirim. O filmdeki herkes benim canım ciğerim, arkadaşım, ustam; burada mevzu bahis benim başarısızlığım.”

‘Bir mezeden ibaret olmak canımı sıkar’

HAYATTA dert ettiği birkaç şeyden birinin gücün karşısında kendini bozan insanlar olduğunu dile getiren Sarp Apak, ekledi: “Babam yaşında adamın benim karşımda kendini bozması, beni utandırdığı gibi üzüyor ve sinirlendiriyor. Bazılarının gözünde belki sadece bir selfie, belki Twitter’da bir retweet, belki de muhabbette hava atmak için kullanacağı bir mezeden ibaret olmak canımı sıkar.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13