UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' DİZİSİNİN OYUNCULARI KARNE DAĞITTI, ÖĞRENCİLER HEYECANDAN YERLERİNDE DURAMADI!..

FLAŞ! 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' DİZİSİNİN OYUNCULARI KARNE DAĞITTI, ÖĞRENCİLER HEYECANDAN YERLERİNDE DURAMADI!..

FLAŞ! 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' DİZİSİNİN OYUNCULARI KARNE DAĞITTI, ÖĞRENCİLER HEYECANDAN YERLERİNDE DURAMADI!..

Tekden Ortaokulu’nda düzenlenen programa Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun ile filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, “Şu anda o kadar önemli pozisyondasınız ki sizin kadar şanslı bir okul yok. Çünkü ‘Diriliş Ertuğrul’ ekibi ilk defa bizim okuldalar. O bakımdan sizleri de tebrik ediyorum. Çok değerlisiniz. Bu yüzden çok değerli arkadaşlar sizlerle buluştular” diye konuştu.

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yapımcısı ve yönetmeni Mehmet Bozdağ ise, “Tekden Ortaokulu’nda olmak bizim için gurur kaynağı. Burada emin ellerdesiniz. Bende hepiniz gibi Kayseriliyim. Kayserili olmaktan dolayı da gurur duyuyorum. Biz kahraman ecdadımızın tarih sahnesine çıkış sürecini anlatıyoruz. Kahraman ecdadımız tarihe çıktıktan bu yana 6 asır boyunca dünyanın en büyük devletlerinden birisi olmuştur. Bize de hamd olsun ki onların hikayesini anlatmak nasip oldu. İnşallah bir gün bu millet tarih sayfasına yeniden çıkar ve sizler de o destan yazanlardan olursunuz. İlerleyen asırlarda da sizin hikayeniz yazılır” şeklinde konuştu.

Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise, “Sizinle bir arada olmak bizim için çok keyifli. Sizin bu güzel enerjiniz bizi çok mutlu etti. Her şeyden önce tarih sahnesindeyiz. Tarihi bir iş yapıyoruz. Ertuğrul Gazi gibi bir karakteri oynuyorum. Şimdiye kadar yaptığım işlerde tarihi bir karakter daha önce canlandırmamıştım. Doğal olarak çalışma süresi de dahil olmak üzere hazırlanması bizim için daha yorucu bir süreçti. Şimdiye kadar oynadığım, beni en mutlu eden karakterdi” ifadelerini kullandı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13