UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! YENİ HAFTADA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? VE SATÜRN'ÜN YAY BURCUNA GEÇİŞİNİN BURÇLARA ETKİLERİ! ŞENAY YANGEL YAZDI!..

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! YENİ HAFTADA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? VE SATÜRN'ÜN YAY BURCUNA GEÇİŞİNİN BURÇLARA ETKİLERİ! ŞENAY YANGEL YAZDI!..

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! YENİ HAFTADA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? VE SATÜRN'ÜN YAY BURCUNA GEÇİŞİNİN BURÇLARA ETKİLERİ! ŞENAY YANGEL YAZDI!..

KOÇ Gökyüzünün sizlere mesajı: Mutluluğa giden iki yol; kendinden çok şey, başkalarından az şey bekle. A.Herbert

Bugün 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu enerji; Kalbiniz aşkın sıcaklığı sizi anlayan ruhunuzu sevgiyle yücelten özel bir insanla buluşturabilir. Bitmek üzere olan ilişkinize yeni bir şans verebilir ve ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek sizlere etkisi ise engeller söz konusu olsa da inançlarınız cesaretiniz ve olgunlaşmanız sayesinde büyüme fırsatlarını da beraberinde getirecek. Yüksek öğrenim eğitsel konular gündeminizde yer alabilir yarım kalan eğitim hayatınıza geri dönebilir bu konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Satürn Yay geçişi sizlere meslek hayatınızda yeni fırsatları getirebilir. Yeni bir alana yönelebilir koçluk yayıncılık gibi konularda mesleki yeniliklerin içinde yer alabilirsiniz. Satürn sizi size keşfettirirken BİLGİ’nin gücünün sırrına da vakıf olmanızı sağlayacak.

BOĞA Gökyüzünün sizlere mesajı: Bilgili kişi mutludur, çünkü keşfedecekleri olduğunu bilir. Ama aptal da mutludur, çünkü bir şey bilmiyordur. A.Herbert

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek yeni ay enerjisi ile Aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz.  Bu enerji duygusal olarak daha derin düşünmeye ve kendinizi pozitif yönde geliştirmenize yardımcı olacak bu enerji Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Boğa’lar da başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyarak eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf içinde çok daha iyi bir hale getirecek siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkarak sevmekten hiç vazgeçmeyin. Emin olun sevginizin gücü her şeyin üstesinden gelecek ve eşinizin minnet sevgi ve aşkının artmasının güzelliklerini en yüce haliyle yaşamaya başlayacaksınız. Yıldızların öğretmeni Satürn’ün karşıt burcunuz Akrepteki seyri 23 Aralıktan itibaren Yay burcunda ki 2.5 seyrine başlıyor. Sizlere yansıması ise iş birlikleri kazanç ve istikrar olarak yansıyacak. Özellikle 2012 yılından bu yana evlilik hayatlarında dışardan gelen müdahalelerden dolayı yaşadığınız huzursuzluklar acılar yerini kalıcı güven ve mutluluğa bırakacak. Acılara neden olanlar içinde son derece sancılı bir dönem başlayacak. Finansal konularda ise meslek hayatınızda iş birlikleri ortaklıklar yurt dışı ile ilgili iş ve eğitim hayatınızda yaşanacak gelişmeler meslek hayatınızda çığır açmanızı sağlayacak. Gücünüzün farkına varın ve size güç katanlarla ortak kararlar alarak istikrara doğru yürüyün.

İKİZLER Gökyüzünün sizlere mesajı: Alışkanlık, anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir. A.Parrish

Bugün   saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Çocuk sahibi olmayı düşünen İkizler  yeni ay enerjisi ile bebek haberi alabilirsiniz. Bekar İkizler ise iş hayatınızda tanışacağınız bir insanla aşkı yakalayabilirsiniz.  23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek sizlere yansıması ise, Stresli ilişkiler ve iş hayatınızda yaşadıklarınız kaybettiklerinizle yaptığınız yüzleşmeler ve olgunluğunuzun farkındalığı ile iş ve özel yaşamınızda size zarar veren alışkanlıklarınızı değiştirecek hayatınıza yeni bir düzen vermeye başlayacaksınız. Bilgelik acıyla sancılı ilişkiler ve maddi zorluklarla deneyimlediğiniz olaylarla ruhunuz daki yerini aldı. Şimdi tevazu ve uyum göstererek kime fedakarlık etmeniz gerektiğinin seçimini belirleyerek hareket etmenizde!

YENGEÇ Gökyüzünün sizlere mesajı: Biraz bilmek tehlikelidir ya derinliklerden iç, ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma; çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler. A.Herbert

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek ve emeklerinizin mücadelenizin mükafatını almaya başlayacaksınız. Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Yeni Ay enerjisi ile ; Aşktan ümidiniz kesmiş Yengeç’ler ise sürpriz bir aşkla karşılaşabilir ve kısa bir süre içinde ilişkilerini resmileştirme kararı alabilirler. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Sizlere yansıması ise; Hayatınıza güzellik katmak için yenilenmek için frene basmalı yeme alışkanlığınızdan sevmelerinize gereğinden fazla değer vermelerinizi değiştirmelisiniz. Bilge Satürn ün size en önemli katkısı bu olacaktır. Son 2 yıldır Satürn sizleri romantizm ve aşk hayatınızda bir dizi sınavdan geçirdi şimdi ise yaptıklarınız ve size yapılanlardan aldığınız dersleri yaşama yansıtma süreci başlıyor. Tutku heyecan kalıcı beraberlikler yenilenme ve aşk hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlıyor.

ASLAN Gökyüzünün sizlere mesajı: Yanılmak insanca, bağışlamak kutsalca bir iştir. A.Herbert

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek bu enerjinin yansıması ile başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu olumlu enerji ile Yaşamdan beklentilerinizin olumlu yönde değişip şekillenmesine katkı sağlayacak. Kişisel bakım ve sağlığınıza göstereceğiniz özenle yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek Satürn aşkı romantizmi ve eğlenceyi temsil eden 5nci evinizde. Sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gerçekçi yaklaşımlarınızla maddi manevi aklınızla yaşamınızı kontrol edebileceğiniz özel bir süreç sizleri karşılamakta. Satürn ün geçişi çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlara zorluklar yaşatabilir bu süre içinde uzun süreli tedaviler söz konusu olabilir. Bilge Satürn ailevi konularda da özellikle anne ile ilgili konularda sıkıntılara sebep olabilir. Sağlık sorunlarında yanlış teşhislerin netleşmesi zorlukların aşılmasına da yardımcı olacaktır. Şimdi aşk ve aile hayatınızda karanlıklar sona eriyor.

BAŞAK Gökyüzünün sizlere mesajı: Yeminine bakıp insana inanma, insana bakıp yeminine inan. Aiskhylos

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek bu etki ile; İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere iş arıyorsanız yeni ay enerjisi ile uzun süreli ve huzurla çalışabileceğiniz bir işe başlayabilirsiniz.  Özel yaşamınızda ise ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Öğretmen Satürn önümüzdeki 2.5 yıl boyunca kariyer hayatınız ve aile hayatınızla ilgili konularda etkili olacak değişime ayak uydurup uzlaşmacı olduğunuz takdirde 2017 ye kadar yapacaklarınızı planlamalı takıntı kaygı ve korkuların esiri olmayı bırakıp mücadele edip yeniliklerin peşinden gitmelisiniz.  Özellikle aile bireyleriniz eş ya da sevgilinizle ilişkilerinizde önemli etkiler söz konusu olabilir. Tutumunuz bir hayli önem kazanmakta sakinlik ve uyum olası zararları en aza indirecektir. Ya kaygılarınız ve haklı çıkma arzunuzla hırsınıza yenilenecek ya da bilgeliğin yolunu bulup azim ve sebatla yenileneceksiniz.

TERAZİ Gökyüzünün sizlere mesajı: Kalbi kırmaya tek bir söz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür, ne de bir ömür yeter. C.Bukowski

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu enerji ile sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacak gelirlerinizi ikiye katlayacak girişimlerinde kahramanı olma imkanını yakalayacaksınız. Bu süre içinde çalışma temposunun getirdiği yorgunluktan dolayı böbrekler ve bağırsaklarınızla ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Sağlığınızı asla ihmal etmemelisiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız talihsiz olaylar aşka olan bakış açınızı değiştirmiş olsa da kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Satürn 2012 den bu yana Akrep geçişi ile sizleri maddi olarak oldukça hırpaladı ve kariyer hayatınızda istenmeyen düşüşlere neden oldu. Şimdi ise maddi manevi müreffeh bir zaman karşılıyor sizleri. Geçmişle birlikte ardınızda kalan başarı emeğin mükafatını almaya başladığınız güçlü bir değişim sürecinin içine giriyorsunuz. Maddi manevi şükredeceğiniz deneyimlere hazır olun! Doğum haritanızda iletişimi temsil eden 3ncü evinizde ilerleyecek Satürn size kendinizi daha iyi ifade edebilme imkanı ve zamanı doğru insanlarla değerlendirebileceğiniz fırsatları beraberinde getirecek. Yeni insanlar tanıyarak kendinizi geliştirip değerlerinizi ortaya koyup iletişimin gücünü sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şimdi yaşanmışlıkları sözlerinize yansıtma vaktidir.

AKREP Gökyüzünün sizlere mesajı: İnsan; Geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir. C.Bukowski

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Özel hayatınıza gelince başkalarının sorumluluklarını taşımaktan yoruldunuz. Yakın çevrenizin üzerinizde kurduğu baskıdan özgürleşme isteğiniz ön plana çıkacak ve radikal kararlar alacak kendi şansınızı kendiniz yaratacak ve önemli ilkleri aşkla gerçekleştireceksiniz. Bekar Akrepler karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaklar. Bu süreçte karar verirken geçmiş deneyimlerinizden aldığınız tecrübeleri hatırlamalısınız. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Doğum haritanızda finansı temsil eden 2.nci evinizde Bilge Satürn, Maddi manevi duygusal hemen her konuda sınandığınız ben bunu yaşamam dediğini her ne varsa yaşadığınız zorlu sınav bitiyor ve özgürlüğünüze kavuşuyorsunuz ta’ ki Haziran ayında ki tekrar burcunuzu ziyaret edeceği zaman dilimine kadar. Seçenekler yapmak istedikleriniz ve gerçekler bu üçlü üzerinde 2 yıldır öğrendiğiniz yaşadığınız hemen her şeyi gözden geçirmeli Hazirana kadar gideceğiniz yolu net bir şekilde belirleyerek hareket etmelisiniz. Ya siyah ya beyaz diyerek ilerlemelisiniz. Siyah karanlığınız beyaz aydınlığınız olacak seçim sizin. Maddi konularda olumlu gelişmeler alacakların tahsili yeni bir iş imkanı özel yaşamda pişmanlık duyup vicdan azabı çektiğiniz konularla yaşanacak yüzleşmeler gerçek özgürlüğü ve sevgiyi bulmanızı sağlayacak.

YAY Gökyüzünün sizlere mesajı: Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. C.Bukowski

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. İş ve özel yaşamınızda sorumluluklarınızı yerine getirmenin olumlu yansımalarıyla yaşamınız aydınlanmaya başlayacak. Sosyal yaşamınız oldukça hareketlenecek ve doğru yerde doğru insanlarla tanışmanın büyük fırsatları ile karşılaşacaksınız. Yaşamınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir teklif alabilirsiniz.. Özel yaşamınız da geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşabileceksiniz. Bekar başaklar  ilişkinizi sevdiğiniz insanın penceresinden değerlendirirseniz kendi hatalarınızın da farkına vararak yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.  23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Acılarla öğrenilen bilgeliğin temsilcisi Satürn burcunuzda 2.5 senelik seyrine başlıyor ve sizleri ağırlıklarınızdan yaptıklarınızdan sorumluluk ve sorumsuzluklarınızdan bir dizi sınavın içine doğru yer almaya çağırıyor. Kayıp ve kazançlar dünyevi hırslar ve mecburiyetlerden dolayı neredeyse unuttuğunuz ruhunuzu bedeninizi zihninizi yenilemeniz adeta kabuk değiştirip gecenin karanlığında kaybolan sizi size buldurmaya geliyor. Zorluklar aşılmak içindir ilkesi ile hareket eder tevekkül ve kabullenişin idrakinde olursanız her şey sizler için çok daha olumlu ilerleyecektir. Eskiye ait ne varsa sizi yoran kıran yanıltan arkanızda bırakıp yaşama yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Unutmayın Satürn bir komutan gibidir. Sert dikkatli ve unutmayan. Kendi içinizde ruhunuzu medite edebilmeyi başardığınızda yanlışlar yanlışa neden olanlar davranışlarınız ve kişiler çıkıp gidecektir hayatınızdan bırakın gitsinler siz inançlarınızla güçlendirdiğiniz ruhunuzun verdiği enerji ile sımsıkı bağlanın yaşama ve zümrü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğabilmenin mucizesine doğru yürümeyi seçin inançla.

OĞLAK Gökyüzünün sizlere mesajı: Talih bir aynaya benzer. Ona asık suratla bakarsan, O da sana cevap verir. Eğer sen ona gülersen o da sana güler! Carl Schurz

Bugün saat 03:35’te burcunuzda yeni ay gerçekleşecek bu enerji ile İş ve aile ‘’Anne baba kardeş ya da çocuklar’’ la yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bugüne kadar inanıp değer verip her ne olursa olsun yanında yer aldığınız kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız. Bu durum sizler için yorucu olsa da yaşamı daha gerçekçi daha geniş bir perspektiften değerlendirmeyi öğreneceksiniz. İşinizle ilgili girişimlerde bireysel şansınız daha fazlayken ortaklaşa yaptığınız işlerde beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir haftadasınız. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Yönetici gezegeniniz Satürn doğum haritanızda gizli düşmanlıklar ve siz izin vermedikçe kimsenin bilmediği ruhsallığınızı temsil eden 12.nci evinizde ilerlemeye başlıyor ve sizi kabul etmekte zorlandığınız hatalarınızla yüzleştirmeye öfke kaygı ve hırsla yorulan ruhunuzu sakinlikle eğitmeye başlıyor. Pişmanlıklar duyabilir hatalarınızla yüzleşirken ama isteyerek ama istemeden yaptığınız haksızlıklar için kendinizi suçlama eğilimi içinde olabilirsiniz. HAYIR bunu yapmayın. Kendinize yönelin dua edin meditasyonu günlük hayatınızın bir parçası haline getirin ve her şeyden önce kalbinizde biriken olumsuzluk tortusunu aşkla inançla severek ve sevilerek temizleyin. Oyuncuların maskeleri düşüyor Kral Çıplak! Enerji vampirleri gidiyor hayatınızdan kendinizi suçlamak yerine sevdiklerinizle her anı daha güzel ve değerli kılmak için içinizde ki çocuğu saf duyguları arındırdığınız kalbinizle ortaya çıkarıp iş hayatınızı özel hayatınızı fedakarlığın aşkın sevginin gücünün içine alın ve sahip çıkın. İş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırma fırsatı sunulmuşken size sapı samandan güzeli çirkinden ayırt edebilmiş olmanın şükrü ile yürüyün kararlılıkla hayat yolunda.

KOVA Gökyüzünün sizlere mesajı: Ne zaman bir baskasina uzansam, kendim eksiliyorum. İrvin Yalom

Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yatırımlar krediler gibi konularda yeni ay sonrası başvurularınız olumlu sonuçlanacaktır. Alım satımlar da karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirlemeli ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi geliştirmek için mücadele etmelisiniz. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Son 2 yıldır başkalarının doğrularını sanki kendi doğrunuzmuş gibi kabullenip hareket etmenin getirdiği zorluklarla karşılaşabilir ve bundan dolayı maddi olarak zararlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem sadece ve sadece kendi doğrularınıza sahip çıkın ve kabullenişte olun. Hırsınız öfkeye öfkeniz sözlerinize yansırsa bu ders sizler için daha da pahalıya patlayabilir. Ruhunuzu sakinleştirip özünüze sadık kalarak hareket ettiğinizde yok saydığınız değerlerin farkına varacak ve kendi doğrularınızı bulup içinde hapsolduğunuz o derin uykudan uyanacak ve uyanıklığın dinginliği ile yaşam perdesinde bir bölümü kapatıp yeni ve temiz bir perdeyi aralayabilecek imkanlarla karşılaşacaksınız. Seçim sizin ya kendiniz olup başaracak yada başkalarının doğruları ile hareket etmenin maddi manevi duygusal zorluklarında  sıkışıp kalacaksınız. İradenizi yüreğinizle birleştirin ve yenilenmek için bir adım atın. Özel yaşamınızda huzur arıyorsanız yeni insanlar tanıyabilir yeni bir yere taşınarak yaşanan olumsuzlukları arkanızda bırakabilirsiniz. Seçim sizin. Şimdi yolunuzu belirleyin ve seçimlerinizle yaşamınızı yeniden şekillendirin.

BALIK Gökyüzünün sizlere mesajı: İnsan, uçurumun kenarına varmadan kanatlanamaz. N.Kazancakis

Bugün, saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Özel yaşamınızda ise aşka yelken açacağınız bir dönem sizleri karşılamakta. Evli olan Balıklar ise eş ten kaynaklanan finansal sorunlar yüzünden zor günler geçirebilir ve ayrılık kararı alabilirler. Yaşanmışlıkların birikimiyle verilen bu karar belki de sizler için çok daha olumlu olacaktır. Bu ay sizler için iş ve özel yaşamınızda önemli fırsatlar la dolu. Hedeflerinizi belirlediğiniz takdirde üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. 23 Aralıkta Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Satürn 2.5 yıl boyunca Yay burcunda ki seyrine başlarken iş ve eğitim hayatınızda uzun vadeli planlarınızı yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız ve her zamankinden daha fazla çalışmanız gereken bir periyodun içerisindesiniz. İsyan etmeden yaşadıklarınızdan dolayı başkalarını suçlamadan çözüm odaklı gerçekçi ve cesaretli davranıp olgunluğa erişmeniz gereken bir dönem. İsteklerinize ulaşmak için yüreğinizi ortaya koymalı hatalarınızın eksiklerinizin her anlamda farkına vararak kendinize acımaktan vazgeçip gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Aile büyükleri ya da Babası ile ilgili sorunlar yaşayanlarınız bu süre içinde kimseyi aptal yerine koymamız gerektiğini alacağınız tepkilerle öğrenebilirsiniz. Sizlere tavsiyem sizi yukarıya taşımaya hazır insanların önerilerini tavsiyelerini dikkate alın ve özür dileyebilmenin size katacağı güzelliklerin samimiyetin bilincine idrak ederek hareket edin. Aksi halde fazlası ile yıpranır dünyanın sizin etrafınızda dönüp durmadığınız sarsıla savrula öğrenirsiniz. Özel yaşamınızda da haklı olmak mı? Mutlu olmak mı? Amacınız hangisi bu sorunun cevabını kendinize verdikten sonra tavır ve davranışlarınızı buna göre belirleyin.
Şenay Yangel

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog