UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!.. SHOW TV, ELİNDEN KAÇIRDIĞI “BU TARZ BENİM”İN “SAHTESİ”Nİ YAPIYOR!.. İŞTE İLGİNÇ PERDE ARKASI!..

FLAŞ!.. BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!.. SHOW TV, ELİNDEN KAÇIRDIĞI “BU TARZ BENİM”İN “SAHTESİ”Nİ YAPIYOR!.. İŞTE İLGİNÇ PERDE ARKASI!..

FLAŞ!.. BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!.. SHOW TV, ELİNDEN KAÇIRDIĞI “BU TARZ BENİM”İN “SAHTESİ”Nİ YAPIYOR!.. İŞTE İLGİNÇ PERDE ARKASI!..

Show TV ile TV 8 arasında büyük bir yarış başladı.

Ve bu yarış “taklit” yapmaya kadar döndü.

Peki neden?..

Çünkü TV 8 şu ana kadar belli olan sonuçlarla, en önemli kategorideShow TV’yi geçti.

Yani 17 Aralık’a kadar belli olan sonuçlara göre AB prime-time’da TV 8,  9.38 share aylık ortalamayla, şu anda 8.37 ortalamada olan Show TV’yi geride bıraktı. Hatta üstüne üstlük Show TV kanal olarak da, 6. sıraya kadar düştü.

İşte Aralık ayında AB prime-time’de şu anki sıralama:

1-Star TV 12.05

2-Kanal D 9.83

3-TV 8        9.38

4-ATV         9.03

5-FOX         8.65

6-Show TV 8.37

 

Kısacası Show TV, Aralık ayında büyük bir şok yaşıyor geçen aya göre…

Aslında Show TV geçen ay sanal bir yükseliş yaşamıştı. Çünkü iki Milli maç yayınlamış ve ayrıca yeni aldığı film paketini üst üste kullanmıştı.

Ancak şimdi bunlar bitti ve daha da kötüsü yönetimin yeni koyduğudiziler facia ötesi sonuçlar almaya başladı ve kanal çöktü. Son haftaAB’de sadece 4 share alan Roman Havası gibi…

VE İNANILMAZ “TAKLİT” KARARI!..

İşte bu gelişme üzerine, özellikle de tek iyi giden programları “Bu Tarz Benim”i kaybeden Show TV, TV 8’e geçen bu programın yerine“taklidini” yapma kararı aldı.

Show TV’de “Bu Tarz Benim”i yapan programın yaratıcıları,yapımcıları ve jürisi TV 8’e geçerken, Show TV ise aynı programı aynı isimle ve şu 3-5 gün içinde alelacele buldukları isimlerle taklit etmeye karar verdiler.

TAKLİT “BU TARZ BENİM”DE KİMLER VAR?..

“Taklit Tarz”da hemen konuşulmaya karar verilen isimler ise Asena, Seren Serengil, Pınar AltuğSeda Sayan, Fatih Ürek, Serdar Ortaç ve Asena Erkin!..

 Tabi ki, bu isimlerin bir “taklit” içinde olmayı kabul edip etmeyecekleri belli değil…

Çünkü çok kötü rating alıp, bir de üstüne üstlük gerçeği bir başkakanalda yapılırken, taklidin içinde olma konusunda ismi geçen ünlülerin bir karar vermesi gerekecek.

Ve ayrıca, apar topar yarışmacı kızlar da bulunacak.

Bakalım neler olacak?..

(Not: Show’un şu anda yayınladığı programda, format olarak bile Haluk Şirin’leCaner Erdem yazılmasına rağmen, nasıl bunu yapabilecekleri de tam bir muamma

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbu tarz benim  taklit