UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ HAMZA HAMZAOĞLU'YLA SNEIJDER ARASINDA GEÇMİŞTEN KALAN SORUN NE?

FLAŞ! GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ HAMZA HAMZAOĞLU'YLA SNEIJDER ARASINDA GEÇMİŞTEN KALAN SORUN NE?

FLAŞ! GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ HAMZA HAMZAOĞLU'YLA SNEIJDER ARASINDA GEÇMİŞTEN KALAN SORUN NE?

Galatasaray'da Prandelli ile yolların ayrılmasının ardından ön plana çıkan isim Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu oldu. Hamzaoğlu, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Galatasaray'dan teklif aldığını doğrulayarak "Galatasaray bizim camiamız, olumsuz bir cevap vermedim" dedi.

SNEIJDER YİNE SORUN YAŞAR MI?

Galatasaray, teknik adam arayışını Hamza Hamzaoğlu ile çözmeye yakın gözükse de sarı kırmızılılarda çözüm bekleyen bir diğer problem Wesley Sneijder'in durumu. Yönetim Anderlecht maçı öncesi Sneijder'in menajeri ile bir araya gelip sözleşme uzatılması teklifi sunsa da henüz bir çözüme ulaşılmadı.

Hollandalı yıldızın, Prandelli ile yaşadığı sorunlar hala tazeliğini koruyor. Wesley Sneijder'in göreve gelmesi durumunda Hamza Hamzaoğlu ile ilişkisinin nasıl şekilleneceği ise şimdiden merak konusu. Bunun nedeni ise Hamzaoğlu'nun 2014 Dünya Kupası sırasında Sneijder hakkında yaptığı eleştiriler.

"ALDIKLARI PARALARI HAKEDİYORLAR MI?"

Hamzaoğlu, TRT'de Hollanda'nın Meksika ile oynadığı Dünya Kupası maçını yorumlarken Sneijder'in "Türk futbolcular pas yaparken çok düşünüyor" sözlerini eleştirmişti.

Yabancı futbolculara Türk futbolcuların 3-4 katı fazla para verildiğini belirten Hamzaoğlu, "Ama o parayı haketmek için gereğini yerine getiriyorlar mı bunu onların düşünmesi lazım" demişti.

"MİLLİ TAKIM'DA PRES YAPIYOR, G.SARAY'DA AYAĞINA TOP BEKLİYOR"

Hamza Hamzaoğlu, TRT spikerinin Galatasaray'daki Sneijder ile Hollanda Milli Takımı'ndaki Sneijder'i karşılaştırmasını istemesi üzerine ise şu çarpıcı cümleleri kurmuştu: "Galatasaray'da Hollanda Milli takımı'ndaki kadar koşuyor mu acaba? Burada adam kovalıyor, basıyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Galatasaray'da ise sadece ayağına top gelince oynuyor; bunları da düşünmek lazım konuşurken. Her şey bu kadar basit değil."

HAMZAOĞLU'NUN İLETİŞİM TARZI...

Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncularıyla kurduğu iletişim de Sneijder meselesinde belirleyici olacak. Genç teknik adamın, 2012'de TFF'nin Futbol Gelişim Bülteni'ne verdiği röportajda oyuncularıyla iletişim kurma şeklini anlattığı kısım, gelecek için bazı işaretler veriyor: "Antrenörlükte her şeyden önce adil ve dürüst olmak çok önemli. Tüm oyuncularımla ilgili düşündüklerimi onlarla rahatlıkla paylaşırım. Samimiyet çok önemli."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhamza hamzaoğlu  galatasaray  sneijder