UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! KIVANÇ TATLITUĞ, HAYATIYLA İLGİLİ HAYRANLARINI ÜZECEK BİR KARAR ALDI!

FLAŞ! KIVANÇ TATLITUĞ, HAYATIYLA İLGİLİ HAYRANLARINI ÜZECEK BİR KARAR ALDI!

FLAŞ! KIVANÇ TATLITUĞ, HAYATIYLA İLGİLİ HAYRANLARINI ÜZECEK BİR KARAR ALDI!

Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisinin bitmesiyle birlikte hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Amerika’ya yerleşmeyi planlayan Tatlıtuğ’un Los Angeles’ta yeni bir hayata başlayacağı öğrenildi.

UÇAKTA FOTOĞRAF PAYLAŞTI
Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu Amerika'ya gideceği yönündeki haberleri yalanlamadı. Tatlıtuğ, akşam saatlerinde de uçakta çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta bıyıklarını kesen yakışıklı oyuncunun yeni imajı da dikkat çekti.

REKLAM ÇEKİMLERİ DEVAM EDECEK
Bugün'de yer alan habere göre, Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye’ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika’da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor.

AMERİKA'YI ÇOK SEVİYOR
Ülkeyi çok seven ve Amerikalı yapımcılarla temasları da olan Tatlıtuğ, Oscarlı aktör Russell Crowe’dan da oyunculuğuyla ilgili övgü almıştı. Crowe, film çekimi için Türkiye’ye geldiğinde görüştüğü Tatlıtuğ için “Hollywood’da oynar” demişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13