UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEM KOBAL’IN ANNESİ NURAY KOBAL’DAN ŞOKE EDEN MESAJ! NURAY KOBAL NE DEMEK İSTEDİ ?

SİNEM KOBAL’IN ANNESİ NURAY KOBAL’DAN ŞOKE EDEN MESAJ! NURAY KOBAL NE DEMEK İSTEDİ ?

SİNEM KOBAL’IN ANNESİ NURAY KOBAL’DAN ŞOKE EDEN MESAJ! NURAY KOBAL NE DEMEK İSTEDİ ?

Sinem Kobal’ın annesi Nuray Kobal, İbrahim Çelikkol'u takip listesinden çıkarıp Instagram'a şu mesajı yazdı: Sahip olmayı istiyorsan önce ait olmayı öğreneceksin!

Akşam'da yer alan habere göre, evlenecekleri beklenen Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol geçen günlerde ayrılmış ve karşılıklı sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Bu sırada Çelikkol, Kobal’a ait tüm mesajları silerken, Kobal ise Çelikkol ve köpeği Dağlı’yla çektirdiği fotoğrafı sayfasında tutmaya devam etmişti. Çiftin ilişkisi sürerken Kobal’ın geçmişte beraber reklam da çektiği annesi Nuray Kobal, müstakbel damadını  sosyal medyadan takibe almıştı. Ancak çiftin ilişkisi bitince bir süre sonra  anne Kobal da, Çelikkol’u takipten çıkardı ve ardından “Sahip olmayı istiyorsan önce ait olmayı bileceksin” sözünü  paylaştı. 

LOS ANGELES’TAN SEVGİLER 

Çelikkol, başrolünü oynadığı Reaksiyon dizisinden ayrıldıktan sonra daha önce Sinem Kobal’la evlenmeyi planladığı şehir olan Los Angeles’a gitti. Ayrılık acısını dindirmeye ve iş stresini atmaya çalışan Çelikkol, Sunset Strip yer bildirimiyle fotoğraf paylaştı. Başrolünü oynadığı Gönül İşleri dizisinin reytingleri çok iyi giden Kobal da, kız arkadaşlarıyla Paris seyahatinden fotoğraf yayınladı. 

SİNEM KOBAL FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinem kobal  ibrahim çelikkol