UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. SHOW TV, TMSF’YE GERİ Mİ DÖNÜYOR?.. OLAY GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. SHOW TV, TMSF’YE GERİ Mİ DÖNÜYOR?.. OLAY GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. SHOW TV, TMSF’YE GERİ Mİ DÖNÜYOR?.. OLAY GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN!..

Show TV’nin başında birkaç aydır bir uğursuzluk vardı!..

Mutlak bir şeyler olacağı bekleniyordu.

Çünkü inanılmaz bir şekilde, yaklaştıkları insanların kanser olmasından, hastalanmasından ya da insanların işlerini-güçlerini kaybetmesine kadar, çok kötü olaylara neden olan, yaklaştığı herkesi mahveden feci bir “kara gölge-şaytanvari” insanlara bulaşmışlardı.

Ve… Son dakika bu haber düştü.


İşte Taraf’ın “çok taze” haberi:

 

“TMSF tarafından geçtiğimiz yıl Ciner Grubu’na ihalesiz olarak 402 milyon dolara satılan Show TV’nin ikinci kez TMSF’ye dönmesi gündemde. TMSF, yaklaşık altı ay önce de mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesi üzerine kanalı geri almıştı. Ciner Grubu’nun, karara itirazı ile birlikte kanal yeniden Ciner Grubu’na devredilmişti. Davada sona gelindi. TMSF içinde, mahkemenin satışı iptal etmesi yönünde karar vermesi bekleniyor. Bu durumda, kanalın TMSF’ye iade edilmesi söz konusu olacak.


Satış işleminin iptali konusundaki dava sürecinde sona gelindi. Ancak bu süreçte, TMSF’nin dava ile çok fazla ilgilenmemesi dikkat çekti. Bunun üzerine, Ciner Grubu da davaya müdahil olmak üzere başvuruda bulundu. Grubun başvurusu kabul edildi. Geçtiğimiz hafta yapılan son duruşmaya ise Kenan Tekdağ’ın cüppesini giyerek katılması dikkat çekti. Bu durum, davaya grubun verdiği önemi gösteriyor.

TMSF kulislerinde ise, mahkemenin satışı iptal edeceği konuşuluyor. Mahkemenin iptal yönünde karar vermesi hâlinde kanalın yeniden TMSF’ye dönmesi söz konusu olacak. Böylece kanal yeniden satışa çıkarılacak. Ciner Grubu’nun da, bunu önlemek için davaya müdahil olduğu öne sürüldü. Grup, 402 milyon dolarlık bedeli borçları üslenerek ödemişti. Borçlar ise, 12 ile 18 ay vadeye yayıldı. Böylece, Ciner Grubu 18 ay taksitle kanal sahibi olmuş oldu.”  

 

TARAF GAZETESİ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERshow tv