UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! FENOMENLEŞEN VE OLAY YARATAN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ!..BU HAFTA KİMLER İNİŞTE,KİMLER ÇIKIŞTA? RENKLİ YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! FENOMENLEŞEN VE OLAY YARATAN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ!..BU HAFTA KİMLER İNİŞTE,KİMLER ÇIKIŞTA? RENKLİ YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! FENOMENLEŞEN VE OLAY YARATAN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ!..BU HAFTA KİMLER İNİŞTE,KİMLER ÇIKIŞTA? RENKLİ YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER


5 NUMARA BENİM KUAFÖRÜM

Star Tv'nin hayal kırıklığı yaratan programı gün geçtikçe eriyor. Seyircisini neredeyse yarı yarıya kaybetti. İzlenme oranları ise beklentinin bir hayli altına, yani5 share'a kadar düştü. Star Tv'nin iyi gderken tek çöken stüdyo programı olan"Benim Kuaförüm" inenler listemizde zirvede.



4 NUMARA EMRE ALTUĞ

Sahnelerden oldukça uzak kalan Emre Altuğ, şaşırtmaya devam ediyor. Nedeni ise bir döneme damga vurduğu müzik piyasasından oldukça uzak kalması... Bunun dışında eşi Çağla Şıkel’le de sorunlar yaşadığına dair haberler de çıkmıyor değil. Zamanının en önemli şarkıcılarından olan Emre Altuğ, son dönemde yaşattığı hayal kırıklıkları nedeniyle inenler listemizde 4 numarada.


3 NUMARA GÜLŞEN BUBİKOĞLU

Kategorisindeki isimler standardını hep korudu ama o yok oldu. Aslında hiç bir zaman Filiz AkınTürkan ŞorayHülya KoçyiğitFatma Girik dörtlüsü arasına giremeyen Gülşen Bubikoğlu, diğer starlar varlıklarını her zaman hissettirse de o kaybolup gitti.

Nedendir bilinmez, yıllardır bir Filiz Akın kıskançlığı yaşadığı iddia edilen Gülşen Bubikoğlu ismini artık yeni nesil bilmiyor bile, o kadar filmde rol almasına rağmen...

Bubikloğlu, inenler listemizde 3 numarada...



2 NUMARA YALIN

Yalın da son dönemin şaşırtan isimlerinden. “Aşk Diye” şarkısıyla büyük bir patlama yapması beklenirken ters tepti. Konserlerde de göremediğimiz Yalın’ınŞarkısı da albümü de tutmadı. Doğal olarak kendisine inenler listemizin 2 numarasında yer buldu.


1 NUMARA ARAS BULUT İYNEMLİ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli, çıkışınıMuhteşem Yüzyıl’la devam ettirdi. Tabi bu sırada sürekli gece hayatı ve özel hayatıyla magazin sayfalarını süsledi. Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından yeni sezonda hiçbir projede yer almayan ve çıkışı gibi düşüşü de hızlı olan Aras Bulut İynemli, bu hafta inenler listemizde 1 numarada. 


ÇIKANLAR

 

5 NUMARA İDO TATLISES

Müzik camiasında alkışı hak edenlerden olan İdo Tatlıses, yeni şarkısı ve klibi“Satır Satır”la yine turnayı gözünden vurdu. Klibiyle de beğeni toplayan İdo, bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.


4 NUMARA EBRU GÜNDEŞ

Özlenen Ebru Gündeş, “Araftayım” albümüyle geri döndü. Özellikle 'Araftayım've 'Bir Devir Bitti' şarkılarıyla dikkat çeken, kötü günleri geride bırakarak kendisini sahnelerde atan Ebru Gündeş, çıkanlar listemizde 4 numarada.

 


3 NUMARA NİHAT DOĞAN

“O Da Can” şarkısıyla listeleri alt üst eden Nihat Doğan, özellikle geçtiğimiz haftaya damga vurdu“Bu Tarz Benim” programına konuk olduğu gün sosyal medyayı sallayan ve yaptığı yorumlarla günlerce manşetleri süsleyen Nihat Doğan, ratinglerde de kendisi gösterdi desek yanılmış olmayız. Son katıldığı 3 Adam programında da ses getiren son günlerin olay adamı Nihat Doğan, çıkanlar listemizde 3 numarada. 



2 ÖZCAN DENİZ

"Kaderimin Yazıldığı Gün"le ekranlara geri dönen Özcan Deniz, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden. Nedeni ise yer aldığı her projenin başarıyı yakalaması. Geçtiğimiz hafta yine kendi filmi olan "Sevimli ve Tehlikeli"nin tanıtımı yayınlandı ve merak uyandırdı. Yönetmenlik ve oyunculukta alkışı hak eden Özcan Deniz, çıkanlar listemizde 2 numarada. 


1 NUMARA GUPSE ÖZAY

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Nurhayat karakteriyle hayatımıza giren vefenomenleşen Gupse Özay, yeni filmi “Deliha” ile yine gündeme oturdu. Sempatisiyle büyük beğeni toplayan Gupse Özay, bu hafta çıkanlar listemizde 1 numarada.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar