UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! YURDAL SERT'İN IVANA SERT'E AÇTIĞI ŞOK DAVA HAKKINDA SACİT ASLAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! YURDAL SERT'İN IVANA SERT'E AÇTIĞI ŞOK DAVA HAKKINDA SACİT ASLAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! YURDAL SERT'İN IVANA SERT'E AÇTIĞI ŞOK DAVA HAKKINDA SACİT ASLAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR!..

Magazin gündeminin en sıcak konularının Uçankuş TV’de tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Bugün yine dopdolu olan programda konu Erkan Özerman’a geldiğinde Sacit Aslan açtı ağzını yumdu gözünü! Eğlence dünyasının mareşeli olarak Erkan Özerman’ın denilmesine sinirlenen Aslan şu açıklamaları yaptı:

“4 tane zibidiyi köpürttün!..”

“4 tane zibidi çıkarttın diye böyle mi oldun? Türkiye’de 2 kişinin mareşeli vardır! 1’i Mustafa Kemal Atatürk diğeri ise Fevzi Çakmak!.. Fuardan kovulduğun tarihleri unuttun mu? Paris’te 4 tane getirdiğin zibidiyi köpürttün!.. Yaptığınız iş belli! 37 tane best model çıkartmış!.. Ne yani? Dünyayı yeri yerinden oynatacak insanlar mı? Onlar oradan çıkıp gelene kadar ne kadar üzüldüler? Bunlar hakkında ne kadar şaibeler çıktı? Size sorulan bazı sorulan soruların cevabını veremedin!..”

Yurdal Sert’in Ivana Sert’e dava açması da programda işlendi ve Aslan konu hakkında şunları sarffetti: “Biraz erken olmamış mı? Biraz bekleseydi keşke!.. Yanlış bir şey yapacak!.. Bu kadının şov girl olduğu o tarihlerde belliydi!..” dedi ve Ivana’nın evlenmek üzereyken flaş bir şekilde ayrıldığı kişiyle ilgili açtı ağzını yumdu gözünü! İşte o sözler:

“Utanma olsaydı sokakta dolaşmazdın!..”

“En yakın arkadaşının ayrıldığı biriyle aşk yaşıyorsun! Erkeğim diye gezinen biri için daha büyük bir şey var mıdır? Sen bu konumda birisin! Sana kim saygı duysun? Sen insanları küçümser şekilde konuşuyorsun!.. Sende zerre kadar utanma olsaydı sokakta dolaşmazdın! Öyle ya da böyle arkadaşlık hatta ortaklık yaptığın adamın karısı bu! Bir adam imanı da bu kadar ayaklar altına alıyorsa konuşulacak bir şey yoktur!..”

Mustafa Erdoğan'la evliliğinden 3 oğlu olan Gülben Ergen, eşi ve oğlunun elini tuttuğu fotoğrafı instagram sayfasına yükledi. Bu durumun gayet doğal olduğunu ifade eden Aslan, “Bunda samimiyetsizliğine inanılmayacak bir durum yok! Taraflara eşit şartlarda yaklaşıp ilgi gösterip güzel zemin ayarlayacağı inancındaydım çünkü öyle insanlar!..” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13