UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! MAGAZİN MERKEZİ’NE KONUK OLAN 'ESRA-CEYDA KARDEŞLER'DEN FLAŞ ‘CEM YILMAZ-ŞAHAN GÖKBAKAR’ AÇIKLAMASI!..

FLAŞ! MAGAZİN MERKEZİ’NE KONUK OLAN 'ESRA-CEYDA KARDEŞLER'DEN FLAŞ ‘CEM YILMAZ-ŞAHAN GÖKBAKAR’ AÇIKLAMASI!..

FLAŞ! MAGAZİN MERKEZİ’NE KONUK OLAN 'ESRA-CEYDA KARDEŞLER'DEN FLAŞ ‘CEM YILMAZ-ŞAHAN GÖKBAKAR’ AÇIKLAMASI!..

Esra-Ceyda kardeşlerinin konuk olduğu, magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın özel açıklamaları programa renk kattı.

“Uzerli çok sempatik!..”

Meryem Uzerli haberini değerlendiren Esra-Ceyda kardeşlerden Ceyda, “Meryem Uzerli’yi çok beğeniyorum. Çok hoş ve sempatik bir insan. Açık sözlü insanları severim, o da açık sözlü!..” dedi. “Arabam bile yok, bisikletle gidiyorum!..” diyen Meryem Uzerli’nin açıklamasını değerlendiren Aslan, “Ne yani parası mı yok? Gerçi onların ülkesinde mal alıp kar etme gibi bir düşünce olmuyor. Onun yaşadığı yer, paranın kıymetinin düşmediği ve artmadığı bir yer!..” dedi.

“Şahan-Cem kıyaslaması saçma!..”

Cem Yılmaz’ı çok beğendiklerini ifade eden Esra-Ceyda kardeşlerden Ceyda, “Cem Yılmaz’ı çok beğeniyorum. Recep İvedik’e gitmedim. Çok basit bir konusu var. Hep aynı konu zaten, gerek yok! Ayrıca Cem Yılmaz’la Şahan Gökbakar’ın kıyaslanması saçma! Şahan’ın daha çok fırın ekmek yemesi lazım!..” dedi. Esra ise, “Recep’in 1 ve 2. Filmini izledim! Çok gereksizdi. Televizyonda yayınlansa bile izlemem artık!..” dedi.

“Birsel’in yaptığı diziler iyi!..”

Gülse Birsel’in ‘Yalan Dünya’sının final yapma haberi de konuşulunca Aslan özel aöıklamalarını sürdürdü. Birsel’i beğendiğini ifade eden Aslan sözlerine şu şekilde sürdürdü: “Gülse Birsel hem güzel yazan hem de iyi oynayan biridir! O ekiple o güzel iş izlenme oranlarında düşük çıkıyorsa burda bir sorun vardır. Belki de rating cihazlarının olduğu yerde izlenmiyor olabilir, fakat diğer evlerde izleniyordur! Tabi bu neticeye yansımıyor! Gülse Birsel’in yaptığı dizilerin hepsi iyi!..”

“Bu durumu anlamıyorum!..”

Okan Çabalar ve Mehtap Bayri’nin kameraları görünce farklı taraflara yürümesi haberi değerlendirildiği esnada Sacit Aslan adeta küplere bindi! Aslan, “Burada hiçbir hesap veremeyecek 2 genç insandan bahsediyoruz! Ben bu durumu anlamıyorum!..” dedi. Esra ise, “Belki tanıma aşamasında olduğu için kameralardan kaçmışlardır!..” yorumunu yaptı. Ceyda ise, “Belki projeleri zarar görür diye de kaçıyorlar olabilir! Projeye zarar gelir düşüncesi olabiliyor insanlarda!..” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13