UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SACİT ASLAN’DAN FAZIL SAY VE DEMET AKALIN HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! SACİT ASLAN’DAN FAZIL SAY VE DEMET AKALIN HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! SACİT ASLAN’DAN FAZIL SAY VE DEMET AKALIN HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

Magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Meryem Uzerli hakkında çıkan haberleri değerlendiren Sacit Aslan, “Meryem Uzerli’yi kıskananlar var! Uzerli’nin ayağı kaysın diye bekleyenler var!..” dedi. Dizi çekimleri esnasında kaza geçiren Necati Şaşmaz haberi hakkında da programda açıklamalar yapıldı! Begüm Sürek Coşarer’in  “En azından 4 hafta çekim yapılamayacak! Şaşmaz baya uzun bir süre rol aldığı dizide oynamayabilir!..” demesine Aslan şu yorumu yaptı: “Adam göze geldi! Diziye ne kadar ara verilirse verilsin dizi yayınlandığında yine zirvede olur!..”

Hayrettin’in Amerika’da bağıra çağıra şarkı söylemesi yayınlandıktan sonra ise Aslan sert açıklamalarına start verdi. Bu olayın saçmalık olduğunu söyleyen Aslan, “Bu edepsizlik! Kendini bilmemezlikten başka bir şey değil!..” dedi ve Hayrettin’in başka skeçleri yayınlandıktan sonra sözlerine şu şekilde devam etti: “Bunlar gayet normal ama diğerinde durum farklı! Amerika’da bunu yaptığın zaman oradaki adamlar ne anlar bundan? Deli deyip geçerler!..”

Fazıl Sayın’ın geçmişte arabesk müzik için yaptığı açıklamayı Orhan Gencebay sert şekilde eleştirmişti! Bu konu hakkında  Sait Aslan dobra açıklamalarını esirgemedi. Ben arabeski sevmem diyen Aslan sözlerine şu şekilde devam etti: “Arabeskte beni cezbeden bir şey yok! Orhan Gencebay’ın tarzını da müziğini de sevmem! Ama Fazıl Say’ın açıklaması yanlış! Arabesk dinleyenler vatan hainidir tarzı bir açıklamayı kesin bir şekilde konuşması dünyanın en büyük ayıbıdır!..”

Demet Akalın’ın kendi hesabından Berkay’ın videosunu paylaştığı ve sonrasında sildiği video programda yer aldı. Konu hakkında flaş açıklamalarda bulunan Aslan, “Demet Akalın bu videoyu izleyip, dinleyip mi paylaştı acaba? Dinleyipte paylaşmışsa şarkıcı olarak Akalın’ın sorunu var demektir! Ayrıca dinleyipte paylaştıysa işin içinde başka bir şeyler vardır!..” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Bence Demet’in Berkay’a yaptığı bu kötülüğü Caner Erkin yapmadı! Çünkü Akalın bu görüntüleri izledikten sonra Berkay’ın detone olduğunu anlamayacak biri değil! Akalın bu detoneyi fark etmeden paylaşıyorsa şarkıcılığını tartışırım!..”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13