UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! EROL BÜYÜKBURÇ’UN KONUK OLDUĞU, SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

FLAŞ! EROL BÜYÜKBURÇ’UN KONUK OLDUĞU, SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

FLAŞ! EROL BÜYÜKBURÇ’UN KONUK OLDUĞU, SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE BUGÜN NELER YAŞANDI?

Magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Bugünkü konuk Erol Büyükburç’tu ve Büyükburç’un hoş sohbeti ve eğlenceli hali programa oldukça renk kattı. Magazinde yer alan flaş haberlerin de değerlendirildiği programda, konuğumuz da programda yer alan haberler hakkında yorum yapmaktan kaçınmadı.

“Türkiye’de ilk İngilizce şarkıyı ben yaptım!..” diyen Erol Büyükburç’u desteklercesine Sacit Aslan da şu yorumu yaptı: “Sahnede kostüm devrimini ilk yapan Erol Büyükburç’tur!..”

Çoğu zaman Tarkan’la kıyaslandığını ifade eden Büyükburç için Sacit Aslan flaş açıklamalarını esirgemedi. Aslan, “Tarkan son derece başarılı biridir. Ama Erol Büyükburç’la kıyaslanması yanlıştır! O zamanın şartlarıyla şimdiki zamanın şartları çok farklı!..” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Zeki Müren, bir çok kişinin bu sektörde varolma sebebidir!..”

“İsmet İnönü, Türk popuyla ilgili bana fikirler verdi!..” diyen Erol Büyükburç ayrıca Sema Tunç'la da muhteşem düetler gerçekleştirdi ve programa renk kattı.

Dün akşam ‘Ne Diyorsak O!’da magazin gündemine bomba gibi düşen Deniz Seki haberlerinin de konuşulduğu programda, Seki’nin kardeşi Serkan Seki ve yapımcı Bülent Seyhan’ın telefonla bağlantı görüntüleri yer aldı. Magazin Merkezi’nde değerlendirilen bu haberler hakkında Sacit Aslan ve konuğumuz Erol Büyükburç birbirinden flaş açıklamalarda bulundu!

Aslan’ın “Deniz Seki’ye haksızlık yapıldı denildiği zaman Türkiye’nin önemli kurumları zan altında kalır! Mal varlığı ne olursa olsun her insan eninde sonunda mahkeme çıkıyor! Adama hatırı sayılı hesap sorarlar!..” dedi ve Erol Büyükburç’ta düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Deniz Seki’nin bir an evvel düzlüğe çıkıp aramıza gelmesini, sevenleriyle kavuşmasını diliyorum! Zamanında kendisiyle karşılaşmıştık. Derin bir kimliği olan, takdir ettiğim biridir. Çok büyük ızdırap çektiğine inanıyorum!..”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13