UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SERPİL ÇAKMAKLI’NIN KONUK OLDUĞU, SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE YAŞANANLAR BU HABERDE!..

FLAŞ! SERPİL ÇAKMAKLI’NIN KONUK OLDUĞU, SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE YAŞANANLAR BU HABERDE!..

FLAŞ! SERPİL ÇAKMAKLI’NIN KONUK OLDUĞU, SACİT ASLAN VE BEGÜM SÜREK COŞARER'İN SUNDUĞU 'MAGAZİN MERKEZİ'NDE YAŞANANLAR BU HABERDE!..

Serpil Çakmaklı’nın konuk olduğu magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

Programda gündemdeki sıcak haberler yer alırken birbirinden flaş açıklamalarda gerçekleştirildi. Programda konuğumuzun Kıvanç Tatlıtuğ itirafı dikkat çekti. Çakmaklı, “Tatlıtuğ her kadının hayalini süsleyen biri!..” diyerek iddialı bir cümle kurdu!..

Galatasaraylı oyuncu Sneijder’in eşi Yolanthe hakkında çıkan haberlerin de konuşulduğu programda Sacit Aslan, Yolanthe hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aslan, Galatasaraylı oyuncunun eşi için “Yolenthe’nin vermiş olduğu cevap evli bir kadına yakışmadı!..” dedi.

Deniz Seki hakkında çıkan haberlerinin de konuşulduğu programda Seki için konuğumuz Serpil Çakmak, “ Onun için çok üzülüyorum!..” dedi! Sacit Aslan’da çıkan haberleri sert bir şekilde yalanladı: “ Deniz Seki hakkında çıkan haber tamamen saçmalık! Onu düşünecek hali mi var klip çekecek? Seki durumunda  bir insanın aklında ne şarkı ne de klip vardır!..”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve gündemde sıkça yer alan Festival için de Serpil Çakmaklı oldukça sert konuştu. Organizasyonun kötü olduğunu ifade eden Çakmaklı, “Böyle organizasyonları bilenler yapmalı! Lütfen saygı duyulcak insanlar seçilsin! ;Yeliz Yeşilman önümüzdeki senelerde “Ben yapacağım!” dedi. İnşallah o yapar! Eşref Kolçak gibi insanlara saygısızlık yapıldı! Adeta ayrım yapıldı! Sistemde adaletsizlik var! Umarım seneye protokolü sanatçılara bırakırlar!..” dedi.

Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek gündemde yer alan haberleri sadece Uçankuş Tv’ye anlattı. Haberlerin kısmen doğru olduğunu dile getiren Siverek ‘Magazin Merkezi’nde canlı telefon bağlantısı yaparak şunları sarffetti:

“Bülent Ersoy sağlıklıdır! Zaten zaman zaman hastaneye gidiyor! Böbreğinde taş var ve bundan dolayı doktorların lazerle alma durumu söz konusu!..” dedi.

Ersoy’un dinlenme maksatlı hastanede bulunduğunu söyleyen Siverek sözlerine şöyle devam etti: “Bülent Ersoy hem dinlenmek hem de tedavi altında olmak maksadıyla hastanede kalıyor! Ciğerinde lekeler, ayağında yaralar olduğu haberleri yalandır!..”

Geçmişte sahnede yaşadığı talihsiz durumdan dolayı bir böbreğinin olmadığını ifade eden Siverek, “Malum saldırı olayından sonra böbreğini kaybetmişti. Zaten bu durumdan dolayı tedbirli davranılıyor! Doktorlar o yüzden daha da dikkatli bir şekilde taşı düşürmeye çalışıyorlar. Yuttuğu taş pırlanta taş çıktı. Fakat sağlık durumu gayet iyi! Bu akşam ya da yarın hastaneden çıkmayı düşünüyoruz!..” diyerek çıkan haberlere son noktayı Uçankuş TV’de koydu!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13