UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV’NİN OLAY YARATAN VE ÇOK KONUŞULAN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! PEKİ BU HAFTA KİMLER LİSTEMİZDE?

UÇANKUŞ TV’NİN OLAY YARATAN VE ÇOK KONUŞULAN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! PEKİ BU HAFTA KİMLER LİSTEMİZDE?

UÇANKUŞ TV’NİN OLAY YARATAN VE ÇOK KONUŞULAN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! PEKİ BU HAFTA KİMLER LİSTEMİZDE?

İNENLER

5- NUMARA HALİL SEZAİ:

Aykırı tarzı ve şarkılarıyla bir dönem magazin camiasının en çok konuşulan isimlerinden olan Halil Sezai, şimdilerde ise büyük bir sallantı içinde… Farklı projelerde yer alan ama en önemlisi yapımcılığını yaptığı Çilek filmi ile gişede büyük hüsran yaşayan Halil Sezai, inenler listesinde 5 numarada.

4- NUMARA HALİT ERGENÇ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Sultan Süleyman rolüyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Halit Ergenç, dizinin bitmesiyle kendisini unutturdu.

Yeni sezonda da hiçbir projede yer almayacağı öğrenilen hatta geçtiğimiz günlerde kendisine “yeni bir projede yer alacak mısınız?” diye soran muhabirlere de “bu sezon işsiz kaldık” cevabıyla espri yapan Halit Ergenç, inenler listemizde 4 numarada.

3- NUMARA EMRE AYDIN

Genç şarkıcı hakkında söylenecek fazla bir şey olduğunu düşünmüyoruz aslında… Emre Aydın aslında, yaptığı şarkılar ve yorumuyla adından her fırsatta söz ettirebilen bir şarkıcı. Ama X Factor yarışmasında yaptığı jüri üyeliğinin kendisine kesinlikle zarar verdiği kanaatindeyiz. Kaybolan Emre Aydın inenler listemizde 3 numarada.

2- NUMARA VOLKAN KONAK

Karadeniz müziğinin önemli seslerinden Volkan Konak’ı bayramlar ve yılbaşı kutlamalarının dışında görmek mümkün değil. Ara sıra da Kıbrıs’ta sahne alan ve  geçtiğimiz günlerde de müziğe ara vererek Amerika’da okuyan kızının yanına yerleşeceği haberleri de çıkan Volkan Konak, inenler listemizde 2 numarada.

1-NUMARA BURAK ÖZÇİVİT:

Çalıkuşu dizisinin final yapmasının ardından yeni filmi Aşk Sana Benzer’in  çalışmalarına başlayan Burak Özçivit, sıkıntılı günler geçiriyor. Sürekli Fahriye Evcen’le anılmasından rahatsız olduğu bilinen ve Tolgahan Sayışman’la ortak açtıkları yapım şirketini kapatma kararı alan Burak Özçivit inenler listemizde zirvede.

DİBE VURANLAR

 

4- NUMARA EMİR

Bir dönem fırtına gibi esen ve bir anda piyasadan kaybolan Emir’in durumu gerçekten içler acısı. 2012 yılında yaptığı "Makine” albümüyle bekleneni veremeyen ve son zamanlarda esamesi bile okunmayan Emir, dibe vuranlar listemizde 4 numarada.

3- TÜRKER İNANOĞLU

Erler Film-Türker İnanoğlu artık devrini tamamlamış gibi… Son yıllarda hep ucuz işler yapan ve yaptığı diziler kanallarda büyük hayal kırıklığı yaratan Türker İnanoğlu, anlamsız tutumuyla eşi Gülşen Bubikoğlu’nu da adeta bu piyasadan sildi. Türker İnanoğlu’nun, Kanal D’de binbir rica yayınlattığı Güzel Çirkin dizisi de tutmadığı için yayından kaldırıldı ve kredisini de artık tüketerek, Dibe Vuranlar listemizde 3’ncü sırada yer aldı.

 

2- NUMARA NURAY SAYARI

Nuray Sayarı son günlerin en tartışılan isimlerin başında geliyor. Astrolog  Şenay Yangel’e ait Astrolojik yorumlarını kopyalayıp, kendi adıyla yayınlamaktan mahkeme tarafından suçlu bulunan Nuray Sayarı, dibe vuranlar listemizde 2 numarada.

1-NUMARA MELİS CİVELEK

Show TV’nin patronu Turgay Ciner’in eşi Didem Ciner’in büyük umut ve paralarla genel müdürlüğe getirdiği Melis Civelek, kanala büyük hayal kırıklığı yaşattı. Daha önce de Star TV’nin dibe vurmasına neden olan Civelek’in büyük başarısızlığının yanı sıra, her kötü giden işi “Didem hanım istediği için yayınladım” demesi de, kendisine “Paravan Melis” lakabının takılmasına neden oldu. Civelek, Dibe Vuranlar listesinde bir numarada…


ÇIKANLAR

5-NUMARA TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Kara Para Aşk dizisini güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün Ortadoğu’yu sallamaya devam ediyor. Türkiye’deki başarısıyla göz dolduran ve ünü, başta arap ülkeleri olmak üzere dünyaya yayılan güzel oyuncu bu hafta çıkanlar listemizde 5 numara.

4-NUMARA SEREN SERENGİL

Geçtiğimiz hafta resmen Seren Serengil fırtınası esti.  Özlem Yıldız hakkında yaptığı konuşmalar günlerce konuşuldu ve hemen hemen her yerde manşet oldu. Usta magazincilere taş çıkartan Seren Serengil, çıkanlar listemizde 4 numarada.

3-NUMARA ŞENAY YANGEL


Astroloji’de adeta çığır açan Şenay Yangel, sosyal medyayı her defasında sallıyor. Yaptığı burç yorumları başta olmak üzere her konuya profesyonelce yaklaşan ünlü Astrolog, çıkanlar listemizde 3 numarada.

2-NUMARA HADİSE

Yıllardır müzik piyasasında kendinden söz ettiren Hadise, “Nerdesin Aşkım”la listeleri alt üst etmeyi başardı. O Ses Türkiye Jürisindeki performansıyla da alkışı hak eden Hadise, çıkanlar listemizde 2 numarada.

1-NUMARA ACUN ILICALI:

Medya sektörünün çiçeği burnunda patronu Acun Ilıcalı, muhabirlik hayatında olduğu gibi, patronluk serüveninde de başarıyı yakaladı. Yeni kanalı Tv8 aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekerken, Acun Ilıcalı’nın bu başarıdaki emeği ise büyük takdir topladı. Çıkanlar listemizde bu hafta 1’inci sırasında Acun Ilıcalı var.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar