UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'FORUM FASHİON WEEK' KAPSAMINDA SÖYLEŞİYE KATILAN DENİZ AKKAYA'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR!..

'FORUM FASHİON WEEK' KAPSAMINDA SÖYLEŞİYE KATILAN DENİZ AKKAYA'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR!..

'FORUM FASHİON WEEK' KAPSAMINDA SÖYLEŞİYE KATILAN DENİZ AKKAYA'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR!..

Deniz Akkaya ve Ayşe Kucuroğlu Forum İstanbul’da düzenlenen Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında bir söyleşi yaptılar. Soru cevap tarzında düzenlenen sohbette Akkaya ve Kucuroğlu “Anne olmak” temasını esas konu belirledi. Akkaya söyleşi sırasında Kucuroğlu’nun 5 çocuğa sahip olmasını “Deli bu ayol” diyerek sık sık tekrarladı.

“Ben kraliçeyim, prensesler yaşasın”

Etkinlikte tercih ettiği kıyafetle kombinlediği tacı dikkat çeken Akkaya, “Artık kraliçeyim. Kraliçe olmaktan çok mutluyum. İnsanlar yaşadıkları yaşantıdan onlara kalanlarla mutludur. Hayatımı en kraliçe gibi hissettiğim dönemdeyim. Prenses olmak asla istemezdim. Yirmili yaşlarımın başına dönmeyi asla istemezdim. Prenses prensesliğini yaşasın, ben kraliçe olmaktan mutluyum.” diyerek meslektaşlarına taş attı.

Podyumlara dönmeyi düşünmeyen Akkaya, Fashion Week kapsamında modellik yapmayacağını “Seyirci olarak gelebilirim. Model olarak hayatımdaki en güzel zamanları ergenliğimde yaşadım. Dünyayı gezdim, insan tanıdım. O yüzden çok severek yaptım, eski imkanlara dönmem. Ben en güzel zamanda yaşadım. Herhalde 40 yaşıma geldiğimde bir daha sorulmayacak podyum” sözleriyle dile getirdi.

“Geçmişe dönmeyi asla istemem”

Akkaya’nın “Bir daha asla evlenmem” açıklaması hatırlatılınca Kucuroğlu arkadaşına “Büyük konuşma!” diyerek takıldı. Arkadaşının ısrarı üzerine Akkaya “Arkadaşlarım beni evlendirmeye çalışıyorlar ama niyetim yok. Çocuğumla bir başkasının aynı evde yaşamasını doğru bulmuyorum. Benim annelik anlayışım bu. Başkaları yapıyor ve doğru buluyor olabilir ama bu benim değil, Ayşe’yi ilgilendiren bir durum.” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDeniz Akkaya  Ayşe Kucuroğlu  söyleşi