UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ TV’NİN FENOMENLEŞEN İNEN ÇIKAN VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER ÇIKIŞTA? VE HAYAL KIRIKLIĞI YARATANLAR!..

FLAŞ! UÇANKUŞ TV’NİN FENOMENLEŞEN İNEN ÇIKAN VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER ÇIKIŞTA? VE HAYAL KIRIKLIĞI YARATANLAR!..

FLAŞ! UÇANKUŞ TV’NİN FENOMENLEŞEN İNEN ÇIKAN VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER ÇIKIŞTA? VE HAYAL KIRIKLIĞI YARATANLAR!..

İNENLER

5 NUMARA: SANEM ÇELİK

Aliye dizisindeki canlandırdığı rol icabı aldatılan kadınların sembolü haline gelen Sanem Çelik, aynı dizinin evli yönetmeni Kudret Sabancı ile sarmaş dolaş sobelenmiş ve apar topar ülkeyi terk eden Sanem Çelik, kısa süre önce Türkiye’ye geri dönmüş hatta birkaç projede de yer almıştı.

Geri dönmesiyle farklı dizi ve filmlerde rol alan fakat bu seferki serüveni de istediği gibi olmayan Sanem Çelik, inenler listemizde  numarada. 


4 NUMARA: ASENA ERKİN


İhanet iddialarıyla bir dönem gündemden düşmeyen Asena Erkin, şimdi de lüks arabaları ve yaşam tarzıyla gündemde.

Kısa bir sunuculuk serüveni de olan Erkin’in aylar önce ki popülaritesinin kaybolduğunun farkında olacak ki biraz duruldu. Skandallar kraliçesi lakabını alan Asena Erkin inenler listemizde numarada. 


3 NUMARA: ESRA EROL


İzdivaç programı sunucu Esra Erol bir duruldu pir duruldu. Programında hemen hemen her hafta bir olay yaşanan ve bu olayları özellikle açıklamalarıyla normal bir durum haline getiren Esra Erol, hem seyircisini kaybetti hem de duruşundan fazlasıyla ödün verdi.

Son dönemde isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Esra Erol, inenler listemizde  numarada.


2 NUMARA: TEOMAN


Rock müziğin efsane isimlerinden Teoman, “benden artık bu kadar” dercesine  gibi davranıyor.  Müziği bırakma kararı aldı geri döndü. Evlendi, şimdi de boşanıyor. Sürekli gece gezmeleriyle gündemde.Yaptığı albüm ise tam bir hayal kırıklığı. Dev bir karizmaya sahip olan Teoman, kendisine yakıştığı gibi davranmalı. Usta müzisyen ilenler listemizde  numarada.

 

1 NUMARA: CEYDA ATEŞ


Geçtiğimiz hafta magazin gündeminde geniş yer bulan  Ceyda Ateş, ya özel hayatıyla gündemde, ya da kolunu bacağını kırmasıyla.

Rol aldığı dizilerin uzun sürmemesi nedeniyle sürekli ilginç olaylarla gündeme gelen Ceyda Ateş, geçtiğimiz hafta aldatıldığı ortaya çıkmıştı. Sevgilisi Buğra Toplusoy’un başba bir güzelle görüntülerinin medyaya çıkmasının ardından sevgilisine sahip çıkan ama  sevgilisinin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilen Ceyda Ateş, inenler listemizde zirvede.


DİBE VURANLAR

5 NUMARA: TAN

Artık inen değil, dibe vuranlar diyebileceğimiz kategoride 5. Sırada şarkıcı Tan var.

Son şarkıları da hiç tutmayan ve ortada olmayan Tan’ın kendine verdiği zararı herhalde hiçbir kimse vermemiştir.

Son dönemde, hep yanlış zamanda, yanlış isnanlarla olan Tan, listede 5 numarada…


4 NUMARA: TAMER AYDOĞDU


Daha önce inenler listemizde çok yer aldı. Ucuz, eskide kalan klip çekimi tarzıyla, çalıştığı sanatçılara büyük zarar verdiğini yazmıştık. Aynen öyle oldu. Son dönemde klibini çektiği şarkılar adeta balon gibi patladı ve söndü, şarkıcılara yazık oldu. Yönetmen Aydoğdu dibe vuranlar listemizde 4 numarada…


3 NUMARA: HATİCE


Yine yok olan bir isim… Camiada nerede duracağına bir türlü karar veremeyen, çizgisini bir türlü koyamayan ve şarkıları bir türlü dinlenmeyen Hatice, adeta kendisini yok ediyor. Hatice listemizde 3 numarada…

 

2 NUMARA: HALUK ŞENTÜRK


Bir dönem özellikle Bülent Ersoy gibi isimlerin menajeri olan ama bir bir starlarını kaybeden Haluk Şentürk de adeta su alan kayıklara binip kendini batıranlardan… Şimdi sadece, bilindik olarak Demet Akalın’a çalışan(ki herkes Demet Akalın’ın son sahne aldığı yerleri ve geri ivme alan duruşunu şaşkınlıkla izliyor) Haluk Şentürk, son dönemde kendi kendine yarattığı tartışmalı kimliğiyle, kendi kendini yok edenlerden… Eski yardımcısının ihbarlarından sonra maliyeyle de başı büyük dertte olduğu iddia edilen Haluk Şentürk dibe vuranlar listemizde 2 numarada.

 

1 NUMARA: TERZİ GÜLŞAH


Son olarak magazin dünyasının yakından takip ettiği bir internet sitesinde, taşındığı için “Gaziantepli terzi” diye kendisinden söz edilen ve araştırdığımızda artık istediğini bir türlü bulamadığı İstanbul moda dünyasından, ev hanımı olarak Gaziantep’te yaşamayı tercih ettiği söylenen Gülşah Saraçoğlu belki de kendisi için en doğru seçimi yaptı. Saraçoğlu moda dünyasından kendini yok edişiyle dibe vuranlar  listesinde ilk sırada…

 ÇIKANLAR


5 NUMARA: ATİYE-İSKENDER PAYDAŞ


İskender Paydaş, hangi sanatçı ile çalışırsa çalışsın yaza damga vurdu. Son bombası ise Atiye ile birlikte imza attıkları “Yetmez” şarkısı. Kulağa hoş gelen ve her yerde duyabileceğimiz şarkı oldu. Genç kuşağın başarılı şarkıcılarından Atiye ve İskender Paydaş, çıkanlar listemizde 5 numarada.

4 NUMARA: İDO TATLISES


İbrahim Tatlıses’in müzisyen olan oğlu İdo, son zamanların tartışmasız en başarılı isimlerinden.“Sonsuz Teşekkürler” şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden İdo, en çok dinlenen şarkılar listesinde de zirvede. Babası İbrahim Tatlıses’in durgun olduğu şu  dönemlerde, onun ismini ve sesini başarıyla sürdüreceğinin sinyallerini veren İdo, bu hafta listemizde 4 numarada.


3 NUMARA: NİHAT DOĞAN


Kendisine has özlü sözleriyle fenomenleşen Nihat Doğan, son dönemlerde yine adından söz ettiriyor. Şu sıralar yeni albümünün üstünde çalışan ve özellikle Serdar Ortaç’tan aldığı “O Da Can” şarkısıyla beğeni toplayan ünlü türkücü, çıkanlar listemizde  3 numarada.


2 NUMARA: KENAN İMİRZALIOĞLU


Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu tartışmasız Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında geliyor. Hangi film ya da dizide rol alsa o proje hep zirvede. Nitekim Karadayı örneğini verebiliriz.

Karizmasıyla da genç kızların sevgilisi haline gelen ünlü oyuncu bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.


 1 NUMARA: SEZEN AKSU


Benim diyen genç şarkıcıların Minik Serçe’den öğrenecek o kadar çok şey var ki saymakla bitiremeyiz.

Bir insan sahne de hem ağlatıp, hep güldürür mü? Ya da çok yorgun olduğu zamanlarda hiçbir magazin muhabirinden kaçmadan onlarla şakalaşıp, sohbet eder mi?

İşte yılların sanatçısı Sezen Aksu, bu mütevaziliği ve alçak gönüllüğüyle hala zirvede. Harbiye konserlerine de başlayan Minik Serçe, çıkanlar listemizde 1 numarada.

VİDEO! FENOMENLEŞEN İNEN VE ÇIKAN LİSTEMİZİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13