UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEHR-İ MEDENİYET GAZİANTEP DEFİLESİNDE TUĞÇE KAZAZ RÜZGARI ESECEK!

ŞEHR-İ MEDENİYET GAZİANTEP DEFİLESİNDE TUĞÇE KAZAZ RÜZGARI ESECEK!

ŞEHR-İ MEDENİYET GAZİANTEP DEFİLESİNDE TUĞÇE KAZAZ RÜZGARI ESECEK!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının destekleri ile gerçekleşecek olan Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesi 20 Eylül Cumartesi günü.

Şehr-i Medeniyet Gaziantep defile organizasyonunda baş modeli olan Tuğçe Kazaz, Gülnur Güneş tarafından tasarlanacak olan ve Osmanlı döneminde Hürrem Sultan için Kutnu nergis kumaşından özel yapılan kıyafetler ile defilede yer alacak.  Medyadoktoru Yapım firma sahibi yapımcı Savaş Uğurlu, ‘’ Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin hanımefendi yıllardır kültürümüzü uluslararası platformlara taşımak için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Şehr-i Medeniyet Gaziantep projesinde tasarımcımız Gülnur Güneş, bölgenin en önemli kültürlerinden birisi olan Kutnu kumaşından özel tasarımlar yapacaktır. Baş modelliğimizi yapacak olan Tuğçe Kazaz,  defilemizde döneminde Hürrem Sultan için tasarlanan kumaş Kutnu Nergis kumaşından tasarlanan kıyafetler ile defileye çıkacak.

SUNUCULAR SİNEMA OYUNCUSU

20 Eylül’de Gaziantep gerçekleşecek olan Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesinin sunucuları da belli oldu. Birçok dizi, sinema projesinde rol alan konservatuvar mezunu Elif Tayhan ve Kerem Baydar gecenin sunuculuğunu üstlendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13