UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BÜYÜK İLGİ GÖREN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ! İLGİNÇ YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! BÜYÜK İLGİ GÖREN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ! İLGİNÇ YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! BÜYÜK İLGİ GÖREN  İNENLER-ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ! İLGİNÇ YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!..

İNENLER


1- PINAR ALTUĞ

Pınar Altuğ’un yıldızı, Çocuklar Duymasın’la parladı, Çocuklar Duymasın’la söndü… Evet, gerçekten dediğimiz gibi oldu. Güzel oyuncu Çocuklar Duymasın’la hayatımıza girdi ve yıllarca çıkmadı. Şimdi ise sadece özel hayatı, teknesi ve ilginç saldırı olaylarıyla gündemde…

Yani başta da dediğimiz gibi, Çocuklar Duymasın dizisi bitti, Pınar Altuğ bir anda kayboldu… Bu nedenle Pınar Altuğ inenler listemizde 1 numarada.

2- ECE ERKEN

Bir dönemin sabah şekeri Ece Erken bu aralar ortalarda yok…

Bir bakıyorsunuz bir gece kulübünün işletmecisi gibi, bir bakıyorsunuz düğün, davet gezen ve iş yapmaktan uzak duran biri…

Şimdilerde ise sadece dilinden evlilik maceralarını düşürmüyor. Artık ekranlarda gördüğümüzde şaşırdığımız Ece Erken, inenler listemizde 2 numarada…

3 - BURCU GÜNEŞ

Bir dönemin başarılı şarkıcılarından olan Burcu Güneş son yılların hayal kırıklığı yaşayanlarından…

2013’de çıkardığı “Gül Kokusu” albümü ile önceki yıllarını mumla arayan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Burcu Güneş inenler listemize 3 numarada.

4 - BERRAK TÜZÜNATAÇ

Berrak Tüzünataç bu hafta lisemizde 4 numarada.

Oyunculuğundan çok özel hayatı ile gündemden düşmeyen Berrak Tüzünataç, göründüğü kadarıyla yeni sezonda da hiçbir projede yer alamayacak. Geçtiğimiz sezon oynamayan oyuncunun kalmadığı Muhteşem Yüzyıl’da rol alan ve sürekli başka isimlerle adının aşk dedikodularına karıştığı Berrak Tüzünataç, inenler listemizde 4 numarada.

 5 – TEOMAN

Teoman, aylar önce çıkardığı albümüyle adeta bal yapmayan arı gibi. Ne duyan oldu ne gören…

Tabi ki evlenip çoluk çocuğa karışması da Teoman’ın tarzına ve müziğine zarar vermiş olabilir.

Bundan sonra ne yapacağı belli olmayan ve sürekli Cihangir’de görmeye alıştığımız Teoman, inenler listemizde 5 numarada…


ÇIKANLAR


1- CEM YILMAZ

Usta komedyen Cem Yılmaz ne yapsa olay olmaya devam ediyor. İnstagram hesabında paylaştığı bir video günlerce konuşulabiliyor ya da paylaştığı bir fotoğraf gazetelerde manşet olabiliyor.

Yeni filmi “Pek Yakında”nın da çekimlerini tamamlayan ve vizyon için gün sayan Cem Yılmaz çıkanlar listesinde zirvede.

2 -TARKAN

Tarkan için yorum yapmak kolay değil bizler için…

Yıllardır yaptığı müziklerle hep zirvede olan Tarkan, “Yıllanmış Şarap Gibi…”

Kiminle çalışsa o isim tavan yapıyor.Kendisinin yaptığı şarkılar ise müzik piyasasına damga vuruyor.

Mesela “Hop De” şarkısı…

Günlerdir listelere ambargo koydu…

Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, çıkanlar listemizde 2 numarada

3 -TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Arap ülkelerinin gözbebeği Tuba Büyüküstün ülkemizde de fazlasıyla seviliyor.

Rol aldığı “Kara Para Aşk”ın yeni sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyayı salladı. Twitter’da da en çok konuşulan isimlerin başında gelen Tuba Büyüküstün çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 -İREM DERİCİ

Şüphesiz bu yıl İrem Derici’nin yılı oldu.

Hemen hemen her şarkısı listelerde zirvede yer aldı. Konserden konsere koşan ve evlilik için de hazırlık yaptığı duyumları aldığımız genç ve başarılı şarkıcı İrem Derici, çıkanlar listemizde 4 numarada.

 5 - ACUN ILICALI

Yıllarca muhabirlik yapan, filmlere konu olacak bir kariyeri olan ve bütün birikimleri ile zekasını birleştiren Acun Ilıcalı bilindiği üzere şimdi bir medya patronu…

Sıcakanlılığını çalışanlarına ve çevresindeki insanlara da hissettiren Acun Ilıcalı, çıkanlar listemizde 5 numarada.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13