UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. UÇANKUŞ TV’NİN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU: 8 EYLÜL PAZARTESİ!.. TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN VE AVRUPA’DAN İZLEYEBİLECEKSİNİZ. NASIL MI?

FLAŞ!.. UÇANKUŞ TV’NİN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU: 8 EYLÜL PAZARTESİ!.. TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN VE AVRUPA’DAN İZLEYEBİLECEKSİNİZ. NASIL MI?

  FLAŞ!.. UÇANKUŞ TV’NİN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU: 8 EYLÜL PAZARTESİ!.. TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN VE AVRUPA’DAN İZLEYEBİLECEKSİNİZ. NASIL MI?

Uçankuş TV’nin yayın günü belli oldu.

Türkiye’nin ilk ve tek magazin Tv kanalı Uçankuş TV, 8 Eylül Pazartesi günü yayına başlıyor.

Yayın, 7 Eylül Pazar gecesi, saatler 01.00’i gösterdiğinde, yani 8 Eylül’e girildiğinde başlamış olacak.

İlk gün hazırlanmış yayın bantları dışında, 3 canlı yayın var. Sabah, Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer’in sunduğu “Magazin Merkezi” 3 saat boyunca yayında olacak.

Daha sonra ise yine canlı ekrana gelecek olan ara haber bültenleri ve ana haber bülteni var. Haberlerde siyaset yok, her şey var!.. Müzik, sinema, moda, televizyon, eğlence hayatı, ünlüler, cemiyet hayatı, Hollywood starları, sağlık-estetik-güzellik kuşakları ve hayatın içinden daha çok şey olacak. 

Akşam ise Erol Köse, Derya Tuna ve Oğulcan Tanrıyar’ın yer aldığı “Ne Diyorsak O!..” canlı olarak ekrana gelecek.

(Gazeteci, TV’ci ve radyocu arkadaşların sunacağı-yorumlayacağı-konuk ağırlayacağı diğer programlar ise bu yayınların oturmasıyla birlikte peş peşe ekrana gelmeye başlayacak. Yine Uçankuş TV’de program yapacak ünlü sanatçılar da bu arada belli olacak)

UÇANKUŞ TV NASIL İZLENECEK?..

Türkiye’deki 22 milyon televizyon izleyen hanenin 14.5 milyonu “Uydu”dan takip ediyor televizyonları…

Ardından 2-3 milyonla Digitürk, 1-2 milyonla D Smart geliyor. Geri kalan 2-3 milyon ise “diğer” bölümüne giriyor.

Ve özellikle genç nüfusun ise televizyonu artık çoğunlukla internetten takip ettiği de biliniyor.

İşte bu bilgiler ışığında, “gerçek”, “tam” ve “ulusal” bir TV kanalı olmak için biz de öncelikle “Uydu”dan çok geniş bir kitleye hitap ederek başlama kararı aldık. Uçankuş TV, yüksek çıkış gücümüz ve olduğumuz konum ile Türkiye’nin her yerinden ve Avrupa’nın tüm ülkelerinden de uydu ile rahatlıkla izlenebilecek.

Bu arada, pazartesi günü yayına başlar başlamaz “Uydu”nun yanı sıra D Smart kullanıcıları da “manuel” aramayla hemen pazartesi günü Uçankuş TV’yi izlemeye başlayabilecekler. Digitürk’ü de hemen bir sonraki aşama düşünüyoruz.

Ve en önemlisiUydu’dan yayınımız başlar başlamaz anında internete indirilecek canlı yayın… Siz de ister bilgisayarınızın başında, ister cep telefonunuzdan anında Uçankuş TV’yi izleyemeye başlayabileceksiniz.

Öncelikle ucankus.com internet sitesinin ve sacitaslan.com internet sitesinin pazartesi gününden itibaren ana sayfaları da değişiyor ve ana sayfalarında, Uçankuş TV yayını direkt görülebilecek, izlenebilecek hale geliyor. Uydu’dan tüm televizyonlara ulaşan Uçankuş TV, böylece internet üzerinden de herkese ulaşabilecek.

Ayrıca, Uydu’dan internete verilen yayınlar sadece bu iki siteye de özel olmayacak ve isteyen siteler Uçankuş’tan embed kodunu alarak, Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV’nin yayınlarını canlı olarak uydudan direkt alabilecek, yayınlayabilecekler.

Sonuç olarak Uçankuş TV’nin frekans vs her şeyi hazır… Tam frekans bilgileri de yayın günü-pazartesi gününden önce sizlere verilecek. Uydu ve D Smart kullanıcıları, büyük ihtimalle Cuma gününden itibaren televizyonlarını Uçankuş TV’yi izlemek için ayarlayabilecek durumda olacak. İnternette ise izleyiciler Uçankuş TV ile yayına başlandığı gün, pazartesi günü tanışacaklar, her yerden Uçankuş’u izleyebilecekler.

Yani müzik, dizi, film, moda, eğlence dünyası, kısaca magazinseverlerin Uçankuş TV’yi kaçırma şansları yok!..

Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV’nin tüm sektöre hayırlı olmasını diliyoruz.

Ve işte Uçankuş TV’nin ilk tanıtımı:

UÇANKUŞ TV TANITIMI:

Magazinde yeni çağ Uçankuş TV ile başlıyor!..


MAGAZİN MERKEZİ-SACİT ASLAN-BEGÜM SÜREK COŞARER

NE DİYORSAK O! DERYA TUNA-EROL KÖSE-OĞULCAN TANRIYAR

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERucankus tv  prova  yayın