UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU İBRAHİM ÇELİKKOL, "REAKSİYON" DİZİSİNDEKİ ROLÜ İÇİN BAKIN NASIL EĞİTİM ALDI?

ÜNLÜ OYUNCU İBRAHİM ÇELİKKOL, "REAKSİYON" DİZİSİNDEKİ ROLÜ İÇİN BAKIN NASIL EĞİTİM ALDI?

ÜNLÜ OYUNCU İBRAHİM ÇELİKKOL, "REAKSİYON" DİZİSİNDEKİ ROLÜ İÇİN BAKIN NASIL EĞİTİM ALDI?

Eylül ayında yeni dizisi ‘Reaksiyon’la ekrana gelecek İbrahim Çelikkol, rolü için bordo berelilerden kara, hava ve sualtında zorlu bir  askeri eğitim aldı.

Bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikâyesini anlatan ‘Reaksiyon’ dizisi eylül de star TV’de başlıyor. Yapımını  Reaksiyon Film’in üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı, yönetmen koltuğuna ise Onur Tan’ın oturduğu dizide, dünyanın pek çok noktasından özel operasyonlara katılmış bir bordo bereli askeri canlandıran İbrahim Çelikkol, rolü için özel eğitimler aldı.

Kahraman bordo bereli

Oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı ve iddialı teaser’larıyla şimdiden adından söz ettirmeye başlayan “Reaksiyon” dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dizide dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandıran İbrahim Çelikkol paraşütle atlama, pusu, kaçma kurtulma, taktik alanı ve hedef tahribi gibi zorlu askeri eğitimden geçti.

Eğitim süreci boyunca timdeki arkadaşlarıyla hep bir arada olan oyuncu, bir süre tam bir asker gibi yaşadı. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor. Projenin konsept danışmanlığını ise Cüneyt Aysan üstleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim çelikkol  reaksiyon